Home Fashion Accessories Captează momente de stil cu OPPO Find N2 Flip

Captează momente de stil cu OPPO Find N2 Flip

10 min read

Într-o lume în care smartphone-urile au devenit norma, este greu să introduci pe piață inovații care să capteze atenția atât prin design, cât și prin detalii tehnice. Un nou telefon de tip flip și-a găsit locul pe catwalk: OPPO Find N2 Flip este un camera-phone pliabil cu design elegant care deține superlativele pentru multe categorii importante. Este momentul să spunem că telefoanele de tip flip sunt din nou în tendințe.

OPPO Find N2 Flip

Un pas în direcția potrivită

Tehnologia și moda se intersectează deseori în parcursul evolutiv care vine cu răspunsuri la nevoile reale și actuale ale consumatorilor. Prin crearea Find N2 Flip, OPPO a dezvoltat cele mai bune tehnologii pentru a oferi un dispozitiv pliabil performant fără a sacrifica estetica. 

OPPO are o deschidere de necontestat către oportunitățile de a sprijini noile generații de tinere talente, aspect cu atât mai firesc și important cu cât tehnologia devine parte fundmentală a procesului creativ.

Superlativele OPPO Find N2 Flip
  • cea mai rapidă încărcare;
  • cea mai mare baterie pentru un flip;
  • cel mai mare ecran secundar;
  • cel mai mare ecran principal;
  • o balama ce asigură peste 400.000 de plieri;
  • cea mai lungă perioadă de actualizări pentru software și securitate.

Accesoriu fashion

Accesorizează-ți ținutele cu Find N2 Flip – dispozitivul elegant disponibil în două culori superbe, Moonlit Purple și Astral Black, cu un design cu margini din aluminiu, capac de sticlă rezistentă la amprente și gravură plasată pe balama.

Acest telefon super compact se pliază pentru a se potrivi chiar și în buzunare sau genți mici. OPPO Find N2 Flip are o greutate de doar 191 de grame și o grosime de 7.45 de mm, fiind ușor de ținut în mână, indiferent dacă este deschis sau închis. Designul pliabil nu doar că reimaginează posibilitățile de fotografiere, această caracteristică contribuie și la aspectul inedit, compact pe care îl poți purta în mod confortabil în buzunar.

Adaugă noului tău accesoriu fashion profunzime și un element suplimentar de protecție cu husele Lavender și Night Sky, cu o curea atrăgătoare și piele vegană mată care oferă o notă tactilă.

Cel mai bun camera-phone de tip flip

Poate cea mai impresionantă caracteristică a acestui nou telefon flip este camera sa. În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest telefon are o cameră de înaltă calitate care surprinde fotografii și videoclipuri uimitoare. Indiferent dacă faci fotografii cu prietenii și familia sau îți documentezi ținutele în vacanțe sau la evenimente speciale, Find N2 Flip ține pasul cu exigențele tale. În plus, având o interfață ușor de utilizat, vei putea face fotografii și videoclipuri cu doar câteva gesturi simple.

Camera principală de 50 MP a lui Find N2 Flip are un senzor Sony IMX890 cu un obiectiv f/1.8 – ce asigură pentru utilizator realizarea unor fotografii clare și luminoase. Selfie-urile pot fi vizualizate cu ușurință pe ecranul generos cu ajutorul funcției de previzualizare dublă. Camera este dezvoltată împreună cu producătorul de camere foto Hasselblad, oferind culori de calitate profesională, iar modul său unic XPAN îngheață timpul într-un cadru larg, cinematografic. Unitatea de procesare Marisilicon X, disponibilă pe noul Find N2 Flip, îmbunătățește videoclipurile nocturne pentru a capta imagini 4K ultra-clare în condiții de lumină scăzută.

Flexibil. Pliabil. Distractiv

Experiența FlexForm se referă la momentele în care telefonul este pliat pe jumătate, iar aplicația se împarte automat în două părți: jumătatea superioară este în principal pentru afișare și jumătatea inferioară este pentru control.

Găsește unghiul perfect în timp ce modul FlexForm ține telefonul în poziția aleasă, lăsându-ți mâinile libere! Cu modul de utilizare FlexForm, susținut de balamaua Flexion ce permite menținerea deschiderii cu un unghi între 45 și 110 grade, telefonul poate fi folosit pe post de cameră cu trepied. Camera selfie de 32 de MP, cu senzor IMC709, autofocus și lentilă wide, permite atât realizarea unor selfie-uri clare și detaliate, cât și a apelurilor video pe aplicațiile dedicate de videocall.

Balamaua este certificată independent de TÜV Rhineland pentru a rezista la peste 400.000 de plieri în testele efectuate la temperatura standard a camerei. Acest lucru echivalează cu deschiderea și închiderea telefonului de aproximativ 100 de ori pe zi timp de mai bine de zece ani și, de asemenea, este testat de până la 100.000 de ori la 50 de grade Celsius și 95% umiditate și la -20 de grade Celsius.

See more in a snap

Ecranul de pe capacul modelului Find N2 Flip este cel mai mare disponibil pe un telefon flip la acest moment. Dimensiunea extinsă facilitează ca aplicațiile disponibile să fie mai ușor de utilizat, fie că este folosit pentru selfie-uri sau pentru verificarea notificărilor.

Orientarea sa verticală oferă și mai mult spațiu, care permite afișarea a până la șase notificări într-o singură vizualizare. Cu ajutorul acestui ecran, utilizatorul poate răspunde rapid la mesaje din aplicațiile de mesagerie principale, poate comuta setările, poate înregistra o notă vocală, poate răspunde la un apel și multe altele, totul fără a deschide telefonul.

În plus, ecranul secundar te ajută să captezi momentele de stil în poze perfecte. Te întrebi cum? Lasă-ți prietenii să vadă cum vor arăta în fotografii, astfel încât să-și poată perfecționa look-ul, să-și aranjeze părul și să ofere camerei cea mai bună expresie.

Go small, think big

Noul telefon OPPO Find N2 Flip este o opțiune excelentă pentru oricine își dorește un telefon elegant, compact, cu o cameră impresionantă și toate funcțiile de care ai nevoie pentru a rămâne conectat on the go.

Citește în continuare Studiu OPPO: Aproape jumătate dintre români urmăresc sport, meciuri și competiții pe smartphone.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…