Home Health & Beauty Inflația și impactul ei asupra industriei de frumusete

Inflația și impactul ei asupra industriei de frumusete

5 min read

Industria de frumusete se remarcă prin capacitatea de a face față cu ușurință modului în care comportamentul consumatorilor se schimbă odată cu trecerea timpului – oamenii fiind încă dispuși să investească în aspectul și rutina lor personală, în special în produsele de îngrijire a pielii. Printre brandurile care au avut parte de o creștere în această perioadă economică instabilă, se regăsește și FOREO, companie de top în ceea ce privește industria beauty-tech.

La fel ca multe alte branduri de beauty, FOREO a experimentat o creștere semnificativă a vânzărilor online atât prin intermediul propriului site, cât și al partenerilor. În mod anecdotic, mulți consumatori iau în considerare acum achiziționarea dispozitivelor de înfrumusețare, fiind o investiție în rutina lor personală. Costul unui astfel de dispozitiv poate fi echivalat cu două tratamente profesionale, iar pe măsură ce contextul economic se schimbă, dispozitivele FOREO pot duce la o reducere generală a cheltuielilor, fără a compromite îngrijirea de sine.

Într-un astfel de mediu schimbător, cele mai importante caracteristici ar fi stăpânirea și încrederea de sine, susținute de o atitudine puternică. În plus, investirea într-o rutină de îngrijire a pielii eficientă și cu rezultate garantate contribuie la menținerea bunăstării și a sănătății fiecăruia dintre noi. Câteva momente de relaxare îți pot oferi motivația de care ai nevoie în această perioadă.

Printre produsele cele mai iubite de la FOREO se numără LUNA 2, BEAR mini și UFO 2; dispozitive care împreună asigură un tratament de spa în doar 6 minute. LUNA 2 este dispozitivul responsabil de o curățare facială de calitate și rapidă. Prin perii moi de silicon acest proces este unul blând și minuțios, iar 99,5% din murdăria și toxinele acumulate (machiaj, exces de sebum, celule moarte) sunt eliminate. După acest pas, BEAR mini intervine cu un antrenament muscular facial intens. Combinația dintre tehnologia cu microcurent și pulsațiile T-Sonic are drept rezultat un ten ferm, întinerit și cu un contur de invidiat – în plus, BEAR mini este disponibil și în setul FOREO Skin Supremes, fiind combinația ideală pentru călătorii sau aventuri spontane.

Într-un final, tratamentul se încheie cu o relaxare binemeritată oferită de UFO 2. Un dispozitiv care combină 4 tehnologii de ultimă oră – terapia cu lumină LED, termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic -, asigurând rezultate la nivel profesional în doar 2 minute.

Aceasta este rețeta unei rutine care ne poate transforma starea de spirit în contextul inflației actuale. Dacă ești dornică să descoperi întreaga gamă de dispozitive FOREO și beneficiile sale, accesează xpertbeauty.ro.

Citește în continuare Dr. Emanuel Anti – Lifting facial, intervenția care oferă un aspect cu până la zece ani mai tânăr.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…