Home Arts Când artele se întâlnesc, YUKA și Zodier live la Art Safari

Când artele se întâlnesc, YUKA și Zodier live la Art Safari

3 min read

YUKA și Zodier au adus ,,La Sacou” la Palatul Dacia-România. Recent, vizitatorii Night Tour-urilor marca Art Safari au avut parte și de un moment surpriză live, acustic, realizat de cei doi artiști. Piesa ,,La Sacou” i-a surprins pe iubitorii de artă, reprezentând „ultimul exponat” al turului.

yuka zodier

Nu e doar un sacou, e dragostea mea…

YUKA și Zodier sunt doi tineri artiști plini de potențial, interpreți și songwriteri. Prima lor colaborare, piesa ,,La Sacou”, este încă de la lansare în continuă ascensiune. O celebrare a dragostei și a iubirii pure, piesa nu putea avea un cadru mai bun decât Art Safari Love Edition.

Turul iubirii. YUKA și Zodier au fost vizitatori înrăiți ai acestei ediții, având oportunitatea să contureze un tur muzical pentru toți tinerii așteptați la Art Safari. Într-o expoziție goală, cei doi artiști au avut timp să exploreze toate operele, iar acum se pot vedea prin ochii lor:

În acest sezon, Art Safari prezintă expoziția Love Stories, realizată în colaborare cu National Portrait Gallery, dar și lucrări ale maestrului român Constantin Artachino și artă supercontemporană românească, duelul nimfelor și zombilor în viziunea a doi artiști tineri, Ondine și Baraka, curatoriată de Ruth Hibbard de la Victoria & Albert Museum, Londra. Mai mult decât atât, celebra sculptură „Sărutul” (1907) de Constantin Brâncuși (1876-1957), prima din ciclul Săruturilor, se vede la Art Safari Love Edition, doar pentru 10 zile, între 21 și 30 august. 

Citește în continuare Cea mai cool gașcă din playlist-ul tău: SICKOTOY x INNA x ANTONIA x Eva Timush.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PERSONAL: A doua colecție a brandului de modă românesc PERSON-A

S-a lansat oficial PERSONAL, cea de-a doua colecție a brandului românesc PERSON-A. Colecți…