Home LifeStyle Weekend-ul acesta românii se pot bucura gratuit de realitatea virtuală la THE VR CINEMA

Weekend-ul acesta românii se pot bucura gratuit de realitatea virtuală la THE VR CINEMA

3 min read

Weekend-ul acesta, 30 noimebrie – 3 decembrie, toți cei care nu au plecat in vacante sunt asteptați să se bucure de primul cinematograf de realitate virtuală din România, THE VR CINEMA, care va difuza producții românești.

Acest eveniment se înscrie în planul THE VR CINEMA care are scopul de a încuraja creatorii locali și de a oferi publicului posibilitatea de a le experimenta.

THE VR CINEMA

THE VR CINEMA din incinta Veranda Mall aduce pentru spectatorii români experiențe cinematografice inedite, prin producții autohtone. Filmele vor rula joi și vineri între orele 14:00 – 22:00 și sâmbătă și duminică între orele 12:00 – 22:00. Accesul în săli se face gratuit, pe baza înscrierii prealabile.

Printre filmele pe care vizitatorii Veranda Mall le pot vedea se numără Train Talk, un film de scurtmetraj  realizat de Eugen Oprina, în colaborare cu Beijing Normal University și UNATC. Spectatorii vor fi purtați printre cadre chinezești moderne sau naturale, din viața profesională și personală a protagonistei Liu Chen, șefa de personal a trenului de mare viteză care leagă Xining de Xian.

În același pachet sunt incluse și Marea Curățenie, produs de Alexandru Berceanu în cadrul proiectului „București 41 Tur VR”, cu sprijinul ARCUB și producția Single Moments (A tribute to Adele), realizat de Ion Andrei Puican și Matei Caramitru.

Din program mai fac parte și filmele realizate de agenția Creative VR și anume Salina Turda, film prezentat și la Festivalul de Film Internațional de la Cannes și Cetatea Făgăraș, o incursiune 360  în Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”.

Dacă nu ați apucat să ajungeți, mai aveți la dispoziție încă două zile pentru a vă bucura de aceste proiecții românești, din incinta mall-ului Veranda. Noi vă urăm vizionare plăcută!

 

 

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…