Home Fashion Bobby Abley @ LFWM 2019

Bobby Abley @ LFWM 2019

2 min read

Cea de-a 13-a ediție a London Fashion Week Men’s (LFWM) a avut loc între 5 și 7 ianuarie ca o sărbătoare a diversității Londrei. Expoziția bi-anuală a celor mai creative și inovatoare nume din industrie oferă designerilor posibilitatea de a-și prezenta cele mai recente colecții. Astăzi focusul este pe colecția lui Bobby Abley.

Bobby abley

Încă o dată Bobby Abley ne arată că putem lua cu noi în lumea oamenilor mari personajele noastre preferate de când eram copii. Este deja recunoscut pentru stilul în care combină nostalgia și imaginile vesele cu designul contemporan, în moda pentru bărbați.

Abley nu iubește nimic mai mult decât să lucreze cu personaje din desene animate și elemente din cultura pop. Anul trecut, a fost un Teletubby, iar în sezoanele anterioare au fost incluse personaje Disney și Power Rangers.

Bobby abley

De data aceasta, pentru colecția toamnă-iarnă 2019, tema de inspirație a fost Pokemon, un Pikachu de dimensiuni umane chiar dansând pe podiumul de defilare la finalul prezentării.

Squirtle, Charmander, Mewtwo și Pikachu au apărut pe treninguri colorate, seturi de tricouri și pantaloni scurți, salopete, purtate alături de accesorii precum bandane, pălării, fulare și cagule împletite chiar de mama lui și de alte rude.

Bobby abley

Vezi și Band of Outsiders @ LFWM 2019.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…