Home Fashion Band of Outsiders @ LFWM 2019

Band of Outsiders @ LFWM 2019

2 min read

De la branduri care și-au dovedit deja statutul, la designeri noi și branduri de streetwear, acest sezon aduce un omagiu creativității tot mai extinse a Londrei, printr-un program plin de spectacole, prezentări, instalații de artă și evenimente.

                    Band of Outsiders Band of Outsiders Band of Outsiders

Cea de-a 13-a ediție a London Fashion Week Men’s (LFWM) a avut loc între 5 și 7 ianuarie ca o sărbătoare a diversității Londrei. Expoziția bi-anuală a celor mai creative și inovatoare nume din industria modei oferă pentru peste 40 de designeri posibilitatea de a-și prezenta cele mai recente colecții.

În acest an, centrul LFWM a fost un nou spațiu, Truman Brewery, în zona East End a Londrei, în apropierea atelierelor multor tineri artiști. De la muzică și artă la comunități creative și modă, programul LFWM este un amestec unic de show-uri de prezentare și evenimente care sărbătoresc dimensiunea artistică a Londrei.

Brandul Band of Outsiders face un important pas în acest sezon, introducând în colecția toamna-iarna 2019, pentru prima dată sub direcția creatoare a lui Van Mol, și haine pentru femei.

Colecția a fost inspirată de anii ᾽70, imaginând un grup de prieteni care urmăresc aterizarea NASA pe lună din 1971, purtând costume de catifea, rochii lungi de mătase, în culori calde și țesături retro moi.

Citește în continuare despre tânărul designer Laurențiu Bărzoi și colecția Queen Marie, inspirată de Regina Maria a României.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…