Home Music Alexia feat. DJ Project lansează piesa și clipul „Cronic” – „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi!”

Alexia feat. DJ Project lansează piesa și clipul „Cronic” – „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi!”

4 min read

Alexia feat. DJ Project lansează clipul piesei „Cronic”, o poveste plină de emoție despre iluzii și dezamăgiri. La doar 16 ani, Alexia are un timbru vocal puternic, plin de sensibilitate și o pasiune mare pentru muzică.

Alexia feat. DJ Project

Alexia a povestit: „Îmi amintesc când aveam 6-7 ani și o ascultam pe Adele la radio, spunându-mi: într-o bună zi și piesele mele se vor auzi la radio. Relația mea cu muzica a fost mereu una foarte specială, muzica m-a ajutat să mă descopăr.”

Despre colaborarea cu DJ Project, Alexia a spus: „E foarte important să existe acea chimie între oameni! Ei bine, cu băieții de la Dj Project a existat din prima, a fost totul foarte natural, a venit oarecum de la sine. Sper să nu se oprească aici colaborările noastre!”

Alexia a pus multă emoție în piesa „Cronic”: „Am înregistrat melodia cu lacrimi în ochi. Pentru mine, este mai mult decât o piesă, e o poveste, în care cu siguranță multe suflete se vor regăsi.”

Alexia își dorește să continue mai departe pe drumul muzicii: „Simt că locul meu este aici, sunt un copil al muzicii.” Visul artistei este să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii!

Alexia și cei de la DJ Project s-au simțit foarte bine la filmări: „A fost un sentiment copleșitor, pentru că am lucrat cu cei mai buni oameni din industrie. A ieșit totul cu mult peste așteptările mele. Mă simt foarte norocoasă!”, a declarat Alexia.

Cu un vizual colorat și elemente de coregrafie, Alexia reușește să exprime multă emoție prin voce, mișcare, culori și decor. Clipul a fost realizat de Alex Ceaușu. Textul a fost scris de Alex Pelin, muzica este compusă de Alex Pelin, Alex Cotoi, Adi Colceru și Gino Mazotti.

În cei 20 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio și nu au încetat să își surprindă fanii pe parcurs. Având în spate sute de ore în studio, 21 de piese lansate dintre care 6 pe locul 1, 8 colaborări cu 4 artiști diferiți, concerte în 8 țări și milioane de kilometrii traversați pentru concerte, trupa a devenit un simbol pentru muzica dance din România.

Citește în continuare ANTONIA lansează single-ul „Lie I Tell Myself”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția LOEWE x My Neighbor Totoro inspirată de universul creat de regizorul japonez Hayao Miyazaki și Studio Ghibli

Începutul de an ne aduce colaborări neașteptate, dar foarte bine primite, precum colecția …