Home FPM recomanda 5 idei de cadouri speciale pentru Crăciun și nu numai

5 idei de cadouri speciale pentru Crăciun și nu numai

9 min read

Cadourile pe care le oferim trebuie să aducă bucurie în suflet celor care le primesc. Dacă te-ai săturat de cadourile clasice, sau daca ai rămas în pană de idei anul acesta, am pregătit o listă cu obiecte absolut speciale. Născute din dragoste și pasiune, vor pune cu sigurnață un zâmbet sincer pe chipurile celor dragi și vor aduce tare multă bucurie și apreciere în inimile lor.

Dacă vrei să fii propulsat direct pe primul loc  în topul celor mai buni “făcători de cadouri” iată ce poți oferi anul acesta în dar de Crăciun:

Cup&Candle by Oana Botezatu

Cup&Candle înseamnă lumânări handmade, făcute din ceară de soia 10%, o ceară naturală, eco și netoxică. Lumânările sunt turnate în recipiente din porțelan, ceramică sau sticlă și sunt folosite piese vintage sau noi. Preferatele noastre sunt cele vintage, care aduc un plus și prin unicitatea lor. Lumânări absolut speciale, mult mai mult decât un obiect și mult mai aproape de o bucățică de suflet. Căci asta pune Oana Botezatu în lumânările sale, suflet.

Puteți afla mai multe despre aceste lumânări speciale de pe site-ul Cup&Candle sau direct de la creatorii acestora pe care îi puteți întâlni în următoarea perioadă la târgurile de Crăciun din București precum Dichisar.

Tricouri “Altfel”

Dacă vrei să dai mai departe bucurie cu mesaj, tricourile cu mesaje #altfel create de către Luiza Hudea sunt un cadoul pe care îl cauți.  Tricourile ei spun o poveste. Povestea ta, povestea celor dragi ție, poveste pe care o poți purta și împărtăși cu restul lumii. Luiza pune în tricourile sale energie pozitivă și gânduri bune. Cum să nu facă fericit pe cel care primește un #altfel de tricou?

Tricourile sunt din bumbac organic 100% și le puteți descoperi pe site-ul Tricouri Altfel sau pe pagina de Facebook. Pe Luiza o puteți întâlni duminică pe 9 decembrie, în clădirea Qreator by IQOSdin Piața Victoriei, de lângă Guvern, unde puteți ciocni cu ea un pahar de vin. Roșu neapărat!

Martin Art by Cristi Martin

Actorul Cristi Martin este pasionat și de arta plastică și este creatorul unui concept special, de pahare-bijuterie, pe care pictează frumuseți cu aer princiar. Creaţiile sale unice pe sticla, ceramica si alte suporturi poartă marca originalităţii, a unei atitudini artistice în care se recunoaşte un stil personal special.

Pentru cei îndrăgostiți de artă, un cadou ideal este cu siguranță o lucrare a unui artist. O lucrare pe un set de pahare, pe o sticlă de vin vintage, pe cești sau pe orice altceva. Un obiect care să aducă arta în viața de zi cu zi. La Cristi Martin puteți întâlni cadoul perfect, si pentru iubitorii de Monet, și pentru iubitorii de Chagall. Lucrările sale se adresează atât colecționarilor, cât și celor care-și doresc pur și simplu un cadou special sau obiecte unicat. Îl puteți desoperi pe site-ul Martin Art sau pe pagina sa de Facebook.

Moon by Dana Rogoz

Am descoperit lumânările cu cu mesaj Moon și nu le puteam omite de pe lista cadourilor speciale. Ce poate fi mai unic decat mesajul tau prins în ceară, ce poate fi descoperit doar după ce lumânarea începe să ardă. Poți comanda lumânările cu răvaș de pe site-ul Moon by Dana Rogoz. 

Lumanarea cu Moon by Dana Rogoz este o lumanare cu răvaș. După ce o aprinzi, vei descoperi, pe măsură ce se topește, o sticluță care ascunde un mesaj de la persoana care ți-a făcut-o cadou. În epoca vitezei, când zilnic trimitem și primim sute de mesaje pe telefon, mail sau rețelele de socializare, cuvintele pare că și-au pierdut adevarata valoare. Poate fi un cadou unic pentru o persoană draga tie.  Lumânarea Moon creează o atmosferă unică și face ca mesajul tău să răâană pentru totdeauna în sufletul celui care a aprins-o.

BonBons by Monica Rădulescu

Colierele BonBons s-au născut din poftă de dulce și dor de copilărie, așa cum îi place creatoarei lor să spună. Bomboane colorate din mărgeluțe de nisip cusute, în combinații nebănuite, perfecte pentru accesorizat orice ținută și numai bune să coloreze și vremea urâtă de afară.

Spre deosebire de celelalte dulciuri de la Moș, deși sunt extrem de dulci, acestea nu vor crea probleme cu greutatea sau glicemia. Întră pe site-ul BonBons by Monica Rădulescu și cumpără cadouri colorate pentru zile cenușii.

Oricare ar fi alegerea ta, nu uita că un obiect făcut cu suflet întotdeauna va bucura mai mult oamenii dragi din viața ta. Și îl va bucura și pe cel care l-a creat cu dragoste și drag.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…