Home LifeStyle 3 documentare care îți vor modela percepția asupra vieților marilor artiști

3 documentare care îți vor modela percepția asupra vieților marilor artiști

5 min read

Sunt convins că foarte mulți dintre noi ne numărăm printre persoanele care au avut și care au, în continuare, o celebritate pe care o idolatrizează și care reprezintă un exemplu demn de urmat. La fel de mulți sunt și cei dornici să afle câtă muncă se depune în crearea și organizarea spectacolelor susținute la cele mai înalte standarde, dar și ce se întâmplă cu adevărat în viața cotidiană a acestor personalități. Așadar, descoperă în rândurile de mai jos cele 3 documentare pe care merită să le urmărești și care îți vor demonstra că viața de artist presupune multe sacrificii și eforturi, din care vei avea ocazia să înveți o lecție de viață.

Sursă foto: www.engadget.com

Am făcut o selecție a celor mai îndrăgite filme documentare despre viața celebrităților preferate din străinătate, pe care o împărtășim cu voi chiar aici:

Gaga: Five Foot Two

Lansat în septembrie 2017, nominalizat în cadrul premiilor MTV Movie & TV Awards pentru cel mai bun documentar, „Gaga: Five Foot Two” este un film documentar regizat de Chris Moukarbel care are un succes surprinzător chiar și în 2020. Documentarul prezintă momentele mai mult sau mai puțin frumoase din viața cântăreței Lady Gaga, care aduce imagini impresionante din cadrul lansării celui de-al cincilea album intitulat „Joanne”. Pelicula aduce în lumina reflectoarelor și pregătirile intense pentru evenimentul susținut în pauza Super Bowl LI. Totodată, în documentar ne sunt prezentate și câteva dintre problemele cu care Lady Gaga se confruntă, alături de multe alte cadre fascinante din întreaga viață a îndrăgitei artiste.

Whitney

Nu am uitat-o nici pe Whitney Houston și nici povestea sa captivantă, dar în același timp nefericită. Ea a fost și este, fără îndoială, considerată de cei mai mulți dintre fanii ei și nu numai cea mai talentată, puternică și, nu în ultimul rând, sensibilă artistă. Filmul documentar „Whitney”, lansat în jurul anului 2018 și regizat de Kevin Macdonald, dezvăluie poveștile neștiute ale cântăreței și actriței americane. În documentar au fost surprinse câteva imagini din arhiva personală a artistei, care cuprind diverse interviuri realizate în cadrul familiei și nenumărate apariții în lumea mondenă.

Homecoming: A Film by Beyoncé

În 2018, la Festivalul de Muzică și Artă Coachella, Beyoncé a susținut un show extraordinar, dornică să demonstreze, încă o dată, motivul pentru care și-a câștigat pseudonimul „Queen B.”. În „Homecoming”, scris, regizat și executat chiar de cântăreață, cu ajutor din partea regizorului de film Ed Burke, ne putem bucura de momentele autentice din evenimentul susținut în cadrul Coachella, dar și de zilele în care repeta pentru viitoarele spectacole și de câteva cadre care evidențiază provocările psihice și fizice prin care Beyoncé a trecut de-a lungul acestui proces creativ.

Ai vreo celebritate care reprezintă un exemplu pentru tine?

Citește în continuare Noua dată oficială pentru următoarea ediție a Premiilor Oscar.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

5 dintre cele mai bune titluri de pe Netflix ale lunii ianuarie 2021

Anul Nou vine cu vești bune pentru toți cinefilii din România, pentru că luna ianuarie se …