Cum a reusit celebru make-up artist Mirela Vescan sa o faca pe Lora de nerecunoscut

0

lora-transformare-maleficent-topline-2Pentru editia din acest an a Top Beauty Trade Show 2016, Lora a acceptat provocarea de a fi transformata spectaculos in Maleficent, celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie. Au fost necesare trei ore de machiaj cu produse profesionale Kryolan, executat ca la carte de cel mai mare make-up artist din Romania, Mirela Vescan.

„Prima etapa a transformarii Lorei in Maleficent a fost aplicarea unor lentile de contact. Machiajul ochilor nu a fost unul elaborate, ci clasic. I s-au aplicat gene false, apoi pometii realizati separat dintr-un material special lipit pe obraji. Lookul a fost completat cu o rochie neagra realizata de Mihaela Drafta, o pelerina spectaculoasa creatie Catalin Botezatu si o palarie Deea Buzdugan”, a declarat celebru make-up artist Mirela Vescan.

Mirela Vescan

Pentru noi a fost o adevarata provocare sa descoperim cine se afla in spatele acestui machiaj spectaculos, iar cei care sunt curiosi sa vada cum s-a produs aceasta transformare, pot urmari filmuletul de mai jos.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ