Home Beauty Cum a reusit celebru make-up artist Mirela Vescan sa o faca pe Lora de nerecunoscut

Cum a reusit celebru make-up artist Mirela Vescan sa o faca pe Lora de nerecunoscut

1 min read

lora-transformare-maleficent-topline-2Pentru editia din acest an a Top Beauty Trade Show 2016, Lora a acceptat provocarea de a fi transformata spectaculos in Maleficent, celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie. Au fost necesare trei ore de machiaj cu produse profesionale Kryolan, executat ca la carte de cel mai mare make-up artist din Romania, Mirela Vescan.

“Prima etapa a transformarii Lorei in Maleficent a fost aplicarea unor lentile de contact. Machiajul ochilor nu a fost unul elaborate, ci clasic. I s-au aplicat gene false, apoi pometii realizati separat dintr-un material special lipit pe obraji. Lookul a fost completat cu o rochie neagra realizata de Mihaela Drafta, o pelerina spectaculoasa creatie Catalin Botezatu si o palarie Deea Buzdugan”, a declarat celebru make-up artist Mirela Vescan.

Mirela Vescan

Pentru noi a fost o adevarata provocare sa descoperim cine se afla in spatele acestui machiaj spectaculos, iar cei care sunt curiosi sa vada cum s-a produs aceasta transformare, pot urmari filmuletul de mai jos.

Load More Related Articles
Load More By Katerina Boariu
Load More In Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Pune-ti trei dorinte cameleonice de Craciun!

Fie că vorbim de dorinţe personale, fie că le proiectăm la nivel global, Cameleonia susţin…