Home Music O scrisoare de adio scrisă și interpretată de Bastien – „Mai bine așa”

O scrisoare de adio scrisă și interpretată de Bastien – „Mai bine așa”

3 min read

Bastien, un tânăr compozitor, talentat și sensibil, a simțit întotdeauna că muzica este limbajul prin care poate exprima cele mai profunde emoții și trăiri ale inimii. Datorită abilității sale de a pătrunde în adâncurile sufletului, el a compus numeroase piese care au atins corzile sensibile ale ascultătorilor. Ascultă ultima sa creație, „Mai bine așa”, și află de ce aceasta ocupă un loc special chiar și pentru el.

bastien

Piesa „Mai bine așa” este o poveste despre o relație complicată, în care cei doi protagoniști se luptă cu sentimentele lor contradictorii. În versurile sale, Bastien explorează tumultul emoțiilor care însoțesc despărțirea, dar și procesul de acceptare și eliberare care urmează.

Cu o melodie care îmbină tristețea și înțelegerea, „Mai bine așa” devine un imn al celor care au avut curajul să renunțe la ceea ce era toxic sau nedrept pentru a găsi pace și împlinire în viața lor. Este o piesă care recunoaște că uneori iubirea adevărată înseamnă să lași să plece, chiar dacă doare, pentru că uneori despărțirea este cu adevărat mai bună astfel.

Piesa a fost scrisă de Bastien și Denis Roabeș, iar producția a fost realizată de Paul Iorga.

Bastien sfidează tiparul obișnuit al starului pop prin faptul că își scrie propriile piese și pune accent pe exprimarea personală în detrimentul conformității. Scopul artistului este să împărtășească ceea ce îl entuziasmează, să dezvolte un sunet distinctiv și să îi inspire și pe alții să-și îmbrățișeze unicitatea. Mesajul lui Bastien încurajează individualitatea, contestând normele sociale și sărbătorind libertatea de a-ți urmări pasiunile autentice. În esență, Bastien nu este doar un star pop, ci un adept al autenticității și libertății creative. 

Citește în continuare EMAA prezintă „f r a t e l e. a b i s” – un album ca o călătorie interioară.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…