Home Deco Wally1925 a oferit un workshop boem cu parfum de Toscana

Wally1925 a oferit un workshop boem cu parfum de Toscana

7 min read

La ce te gândești prima dată când auzi de Toscana? Cu ce arome asociezi această regiune a Italiei și cum îți alegi parfumul de cameră favorit?

Parfumurile sunt la fel de vechi precum omenirea, iar primele parfumuri foloseau ca ingrediente esențe florale și extracte din frunze și fructe parfumate.

Parfumierii de azi din Toscana, la fel ca cei din urmă cu 100 de ani, folosesc un concept numit piramida olfactivă pentru a crea parfumul perfect.

Piramida olfactivă nu e altceva decât pleiada de note ale tuturor parfumurilor, ce sunt așezate precum straturile unei piramide – vârful, mijlocul și baza, iar povestea detaliată a mirajului oferit de parfumurile din regiunea Toscanei a fost relatată recent, într-o zi de primăvară, la Paris 14A, într-un workshop oferit de Wally1925.

Povestea parfumurilor Wally1925 – Un secol dedicat perfecțiunii, un omagiu adus naturii

Parfumurile semnate de Wally1925 au o istorie aparte, pornind de la numele care ascunde o operă în patru acte a compozitorului Alfredo Catalani, interpretată prima dată în Milano în anul 1892 și care se joacă și astăzi în diferite zone din Toscana și nu numai.

Mai mult decât atât, și azi, după aproape o sută de ani, ambalajele produselor folosesc elemente de design din stilul baroc și gotic, care au inspirat opere semnate de autori de renume mondial, precum Dante Alighieri sau Sandro Botticelli.

Pe site-ul wally1925.ro o să remarcați că fiecare pagină de produs vă poartă spre atemporalitate. Contactul cu secolul XXI se va estompa cu fiecare parfum, fiecare notă delicată și aromată, cu fiecare sticluță pe care o veți așeza în coșul de cumpărături. Iar poveștile nu se termină aici, pentru că toate sticluțele de parfum sunt realizate de artizani locali din Toscana folosind aceleași tehnici arhaice de prelucrare a sticlei învățate de la maestri sticlari din insula Murano din Italia.

,,Wally1925 chiar este o poveste 100% din Italia și are aproape 100 de ani, un secol neîntrerupt de pasiune și cercetare pentru a crea cele mai intense și eclectice combinații de parfumuri. Wally1925 înseamnă calitate italiană, tradiție toscană și rafinament contemporan, totul într-o singură experiență olfactivă, vizuală și tactilă. Indiferent de produsul ales, de la difuzor de parfum, apă de colonie sau articole dermatocosmetice, totul este creat la modul superlativ.

În plus, toate aromele parfumurilor sunt inspirate din natură. De la plante la flori, de la condimente la diferite esențe din Asia până în Africa, din India până în Europa, fiecare produs e o altă aventură și călătorie mistică.”, a povestit în cadrul workshop-ului Gabriel Ciucă-Albu, unul dintre acționarii implicați în povestea Wally1925 din România.

Cu ce produse a cucerit Wally1925 creatorii de conținut care au venit la eveniment

La primul workshop din România organizat de Wally1925, creatorii de conținut veniți la eveniment, vloggerii de lifestyle și vedetele din show-biz-ul autohton s-au delectat cu parfumuri de corp, parfumuri de cameră și produse dermato din colecții precum:

  • Linia Naturala, unde produsele conțin ingrediente de origine naturală cuprinse între 90,9% și 99,5%;
  • La fiore del Melancolia, unde produsele păstrează detaliile de la începutul secolului XX, iar parfumurile folosesc pulverizator extern ca-n filmele de la Hollywood din anii 20;
  • La fiore del Italia, unde produsele păstrează designul, parfumul și culorile orașului Firenze.

Pe scurt, Wally oferă o varietate de produse pentru toată familia: produse pentru îngrijirea părului, parfumuri de cameră, apă de colonie și parfumuri de nișă pentru bărbați și femei dar și versiuni unisex, produse pentru îngrijirea tenului și îngrijirea corpului, hârtie parfumată pentru haine dar și alte produse pentru confortul casei tale.

Workshop-ul de parfumuri și produse dermato a fost oferit de Denis Radu în parteneriat cu Paris 14A și Deco Events

Citește în continuare Luna martie marchează startul campaniei SKIN NOVELS x FUNDAȚIA RENAȘTEREA.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…