Home Editorials Romanian Designers Zenon – „Simplitatea este cel mai frumos accesoriu al unei femei.”

Zenon – „Simplitatea este cel mai frumos accesoriu al unei femei.”

6 min read

Cine spune că nu trebuie să faci proiecte împreună cu membrii familiei, greșește. Zenon este povestea de succes a două surori, Cristina și Roxana, care și-au unit forțele pentru a face alte femei fericite.

zenonDacă analizăm structura numelui, acesta transmite stare de bine – Zen On! Altfel spus, când alegi produsele brandului, alegi să te simți bine și să transmiți bucurie. Dar în spatele numelui e mai mult decât atât. Zenon vine de la Sfântul Zenon, cunoscut în religia ortodoxă ca ocrotitor și purtător al unei noi generații. Pentru că brandul s-a născut pe 10 februarie, zi patronată de Sfântul Zenon, condusă de valorile românești tradiționale și religie, Cristina a decis ca numele brandului său să fie Zenon.

La început au fost pantofii. Cristina își crea singură încălțările și, văzând ce iese din mâna ei, Roxana a crezut în talentul surorii sale și a susținut-o. Pantofii au fost startul dintr-o cursă lungă. Au urmat, inevitabil, articole vestimentare și genți.

Pe principiul, puterea exemplului personal este cea mai bună promovare, au ajuns să se facă cunoscute.

„Următorul pas a fost acela de a îmi face haine pentru mine și ușor, ușor am ajuns în momentul în care produc mai multe haine decât încălțăminte și genți.”

Ideile creatoare ale femeilor din spatele brandului Zenon sunt influențate de natură, de oameni, de tendințele momentului, dar și de materialele folosite.

„S-a întâmplat să găsim un material care ne-a plăcut foarte mult și de la respectivul material am realizat o întreagă colecție.”

Direcția brandului urmărește liniile curate, clasice cu accente moderne. Zenon ține pasul cu tendințele, însă nu uită stilul clasic, atât de simplu, dar atât de chic.

„Considerăm că simplitatea este cel mai frumos accesoriu al unei femei. Hainele noastre o completează, iar încălțămintea o poartă către cele mai frumoase povești.”

zenonAtunci când pleci pe drumul către visul tău, acesta poate fi anevoios, dar cu muncă și perseverență faci din gânduri, realitate. Așa s-a întâmplat și cu Zenon, cu pași mici, dar siguri a devenit ceea ce este astăzi și continuă să crească de la zi la zi.

La evoluția brandului a contribuit și soțul Cristinei, care a fost alături de cele două încă de la început.

Bucuriile mari vin din lucruri simple. Dovada clară că ceea ce fac fetele de la Zenon este apreciat vine chiar de la publicul lor.

„Este o satisfacție enormă să îți vezi clienta îmbrăcată într-o creație de a ta, în rezultatul muncii tale.”

Dacă ar fi să definim femeia Zenon, am spune despre aceasta că este mai presus de toate femeie. Pentru a purta creațiile Zenon, ai nevoie de feminitate și de atitudine.

Să ajungi la sufletul și în atenția femeilor, nu e ușor. Bazându-se pe valori precum dragostea, flexibilitatea, curajul și simplitatea, Zenon cucerește femei de pretutindeni.

Cristina ne-a povestit că cea mai recentă colecție i-a adus o mare bucurie. Pentru prima dată au avut echipa completă și au abordat un concept total nou: mamă + fiică, care prezintă aceeași ținută purtată și de una și de cealaltă.

„Viitorul nu îl cunoaștem, prezentul, însă, este cel de care ne bucurăm. Facem totul cu multă dragoste și pasiune.”

Surorile Zenon nu se opresc aici, promit să își surprindă publicul în continuare cu lucruri frumoase.

Citește în continuare Tria Alfa – Bijuteria Fashion care impresionează – de la poveste la produsul finit.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Romanian Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

CUM POȚI TRANSFORMA CELE 7 MINUTE PETRECUTE SUB DUȘ ÎNTR-UN RITUAL DE VITAMINIZARE A PIELII?

Pielea este cel mai mare organ al corpului cu o capacitate de regenerare fantastică. În ac…