Home Food & Wine Zen Sushi | Live Cooking Bloggers Edition

Zen Sushi | Live Cooking Bloggers Edition

3 min read

Săptămâna trecută am făcut o scurtă, dar intensă călătorie până în Japonia la Zen Sushi Sarroglia, împreună cu câțiva bloggeri de food. S-a lăsat cu zâmbete, cuțite bine ascuțite și – desigur – cu arta de a face sushi, din care am învățat câteva secrete, cu ajutorul lui Chef Sorin și al lui Chef Iulian Constantin.

Noi am testat variantele clasice de sushi, dar îți recomandăm să te aventurezi la rulourile cu anghilă, sepie, caracatiță și chiar și cu tamago (omletă japoneză) sau ridiche japoneză, ciuperci shiitake sau dovleac.

Prețurile la Zen Sushi sunt aceleași în toate locațiile, iar cele mai mici tarife încep de la 4 lei, pentru o porție de orez simplu, și pot ajunge până la 150 lei, pentru o porție de Maki de luxe, care include 4 bucăți de california maki, 4 porții de philadelphia maki, 4 bucăți de creveti şi avocado maki, 4 porții de ton picant maki, 3 bucăți de creveti pane maki, 2 porții de anghila uramaki, 2 bucăți de somon uramaki și 2 porții de creveti uramaki.

In locatiile Zen Sushi puteţi servi de la faimoasele rulouri cu orez învelite în alge nori – Makisushi – până la sofisticatele Sashimi pregătite migălos din peşte crud şi din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii dumneavoastră. Multe varietăţi de Makisushi sunt vegetariene, iar în bucătăria japoneză orezul, legumele şi tofu predomina alături de peşte şi fructe de mare.

Zen Sushi are cinci locatii în București: zona Piața Victoriei (str. Grigore Alexandrescu, nr. 56), zona Dorobanți (George Călinescu, nr. 15) și ZenFusion în incinta Hotelului Sarroglia, Vasile Lascar 59, Zen Sushi TakeAway Tineretului, Zen Sushi Nordului.

Va asteptam sa va bucurati din plin de experienta Zen Fusion!

Zen Sushi Facebook: https://www.facebook.com/zensushibucuresti.ro/

Zen Sushi Instagram: https://www.instagram.com/zensushibucuresti.ro/

Web: www.zensushibucuresti.ro

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …