Home Food & Wine Vitality Wellness Club din cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest, locul unde nu numai preparatele sunt comestibile, ci și farfuriile

Vitality Wellness Club din cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest, locul unde nu numai preparatele sunt comestibile, ci și farfuriile

4 min read

Poluarea cu plastic este o problemă globală, actuală și de importanță majoră iar cei de la Ramada Plaza Bucharest, fiind foarte interesați de responsabilitatea socială, au hotărât să introducă în cadrul clubului lor de sănătate, Vitality Wellness Club, farfurii biodegradabile, comestibile.

Farfuriile de acest tip sunt realizate din tărâțe de grâu naturale și imită bine aspectul de veselă reală. Fiind foarte rezistente, acestea pot fi folosite și la cuptorul cu microunde iar din ele se pot mânca atât alimente reci și alimente calde cât și solide sau lichide. Un alt mare avantaj este faptul că în cazul în care nu vor fi consumate, farfuriile comestibile se biodegradează în 30 de zile, comparativ cu șase luni – produsele de unică folosință din hârtie – și chiar secole, în cazul plasticului.

Hotelul Ramada Plaza Bucharest are un business de tip eco-friendly, motiv pentru care a hotărat să își obișnuiască clienții să folosească aceste farfurii pentru a nu mai polua mediul inconjurător. Pe lângă asta, au conceput un ghid de reciclare adresat personalului și clienților hotelului, pentru a-i învăța să colecteze separat deșeurile.

Acest tip de farfurii reprezintă o alternativă extrem de sănătoasă pentru mediu și ar trebui să fie luată în considerare de majoritatea hotelurilor și restaurantelor din lume.

În viitorul apropiat, cei de la Ramada Plaza Bucharest, își propun să instaleze în parcare, o stație de încărcare pentru vehicule electrice și hybrid, acestea reprezentând astăzi, cea mai nepoluantă variantă de deplasare.

Despre hotelul Ramada Plaza Bucharest

Ramada Plaza Bucharest face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center, ce însumează 567 de camere, 3 restaurante, 3 baruri, un business lounge, 20 de săli de evenimente, peste 500 locuri de parcare, un salon de frumusețe, un Gift Shop. În cadrul complexului, se află și clubul Vitality Wellness Club, de peste 3500 mp, cu o impresionantă zonă de SPA: piscină interioară semi-olimpică, saună uscată, saună umedă, frigidarium, zonă de fitness de peste 700 mp, incluzând zonă de greutăți libere, zonă de echipamente cardio, studio de aerobic & spinning, piscină exterioară și Jacuzzi pentru orice anotimp, 6 terenuri de tenis și 2 de fotbal. Având o atmosferă specifică unui mic oraș, dotat cu toate facilitățile, complexul Ramada Bucharest Convention Center a devenit orașul din nordul orașului.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …