Home Events „Vara împreună la Maikona”, evenimentul caritabil pentru copiii din deșertul Chalbi, Kenya

„Vara împreună la Maikona”, evenimentul caritabil pentru copiii din deșertul Chalbi, Kenya

2 min read

Din generozitatea celor prezenți, sute de copii vor beneficia de activități educative și recreative, dar și de o masă caldă. Evenimentul „Vara împreună la Maikona”, organizat cu speranța în suflet că va ajunge la inima voastră, vă învită să dăruiți iubire.

Vara împreună la Maikona

La eveniment va fi prezent Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României” 2018, a cărui voce ne va ajuta să retrăim efectul muzicii regelui pop, Michael Jackson.

În calitate de prieten și susținător al copiilor din Chalbi, tânărul artist ieșean David Alexandru va picta în direct, lucrarea urmând să fie licitată, alături de alte daruri pe care unii dintre invitați le vor pregăti în același scop nobil.

Maria Luisa Andrici și Francesca Giurgilă, protagonistele proiectului „Să dăruim iubire”, vor povesti despre viața copiilor de ciocolată, printr-un mesaj muzical.

Dl. Issako Patrik Katelo, Director Executiv în Kenya al organizației PACIDA (Pastoralist Community Initiative and Developement Assistance), va fi alături de noi pe durata evenimentului „Vara împreună la Maikona”, pentru a ne împărtăși informații referitoare la programele sociale și educative pe care le desfășoară în nordul Kenyei.

Evenimentul „Vara împreună la Maikona” este găzduit de dl. Neculai Ciulu, General Manager al Restaurantului „La Castel” Iași și va avea loc la ora 19:00 pe 26 iulie 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

#NoNewClothes | 90 de zile în care să îți regândești relația cu moda

Remake este o organizație înființată în 2017, care își propune să pună capăt segmentului f…