Home Music Vanotek lansează single-ul „Dirty Diamonds” în colaborare cu Tobi Ibitoye

Vanotek lansează single-ul „Dirty Diamonds” în colaborare cu Tobi Ibitoye

2 min read
Vanotek revine cu un nou single care se numește „Dirty Diamonds” și este o colaborare cu Tobi Ibitoye, cei doi fiind compozitorii piesei.
vanotek tobi

„Dirty Diamonds” este produsă de Vanotek și are un videoclip intens, expresiv, filmat și regizat de San în care ei și Tobi sunt protagoniști.

Dirty Diamonds este una dintre acele piese care mi-a dat un vibe bun încă de la primele variante. Mi-a plăcut să lucrez cu Tobi în studio și îmi doresc să vă bucurați și voi de ea”, a spus Vanotek.

„Mă bucur să colaborez cu Vanotek pentru piesa Dirty Diamonds și pentru că este o plăcere să lucrez cu el, dar și pentru că am șansa să cânt despre ceva drag mie. Așa că îi mulțumesc lui Vanotek pentru oportunitate și sper că fiecare persoană care o ascultă să își amintească faptul că ceea ce fac ei este neprețuit”, a spus Tobi.

Finalist la „Vocea României” în 2015, nativ din Nigeria, Tobi și-a dorit să demonstreze lumii abilitatea lui de creație și live performance. Prima piesă lansată în 2018, „Loving me”, a avut play-uri aproape instantaneu pe DanceFM București, BBC Radio1 și iHeart Radio, fiind promovat și pe canalul de YouTube „Mr. DeepSense”.

Vanotek a primit de curând discul de platină pentru „Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști.

Citește în continuare Delia revine cu single-ul „Să-mi cânți”, o poveste emoționantă de iubire cu un videoclip conceptual.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…