Home Music Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce se întâmplă, doctore?” – cu un vizual jucăuș și o poveste comică de iubire

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce se întâmplă, doctore?” – cu un vizual jucăuș și o poveste comică de iubire

3 min read
Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce se întâmplă, doctore?”, o melodie care vorbește într-un mod autoironic despre o poveste de dragoste. Vizualul extrem de jucăuș, look-ul de păpușă al artistei, ținutele romantice, creează un univers unic, în stilul inconfundabil al Irinei.
Ce se întâmplă, doctore

Irina a povestit: „Ce se întâmpla, doctore?” e o piesă veselă , un fel de caricatură a ceea ce scriu eu de obicei. Drama poate fi descrisă în multiple feluri,  uneori se mai simte și așa, mai jucăuș, mai ridicol. Drama nu poate fi tristă tot timpul, așa cum nu sunt nici eu.”

Versurile spun o poveste plină de umor și de sensibilitate:

„Asta este doar o piesă despre totul și nimic!

Despre totul și nimic, adică despre noi,

Despre cum eu merg în față și tu vrei doar înapoi.

Suntem bine împreună atunci când suntem rău;

Asta nu e antiteză, este doar un adevăr.”

Universul Irinei Rimes este plin de vise, de călătorii prin Cosmos, de plimbări cu capul în nori, de o dorință de a evada spre o altă lume: „Eu va rog, opriți pământul / Vreau la prima să cobor!”

Compoziție: Irina Rimes, Alex Cotoi
Text : Irina Rimes
Producție muzicală: Alex Cotoi

Printre cele mai apreciate piese ale artistei, se numără: „Ce s-a întâmplat cu noi” cu peste 46 milioane de vizualizări pe Youtube, „Bolnavi amândoi” cu peste 34 milioane de vizualizări, „Poem” feat. The Motans cu peste 29 milioane de vizualizări.

Irina Rimes va fi prezentă pe data de 12 octombrie la prima ediție „The Artist Awards” – premii muzicale și de online la care vor fi celebrați cei mai relevanți artiști și creatori de conținut, eveniment ce va avea loc în Piața Mihai Viteazu din Craiova. Detalii www.theartistawards.com.

Citește în continuare The Artist Awards – prima ediție a premiilor muzicale și de online pe 11 și 12 octombrie în Piața Mihai Viteazu de la Craiova.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…