Home Fashion Valentino ready to wear – Primăvară 2019

Valentino ready to wear – Primăvară 2019

2 min read

Designerul Pierpaolo Piccioli a prezentat colecția ready to wear – primăvară 2019 într-un show fabulos în săptămâna modei la Paris.

”Astăzi toată lumea vorbește despre evadare. Dar eu nu cred în asta, eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să își trăiască propria identitate în oraș sau oriunde se află.” – a declarat acesta, referitor la colecția prezentată.

Show-ul a fost cu adevărat fabulos, și nu a făcut furori doar prin volume, forme și texturi, ci și prin alegerea și așezarea culorilor în defilare. A început cu all black, o rochie fără umeri urmată de dantelă de bumbac asortată cu o capă asimetrică și apoi un costum incredibil. Au urmat ținutele all white, unde formele au făcut un spectacol de neuitat. Neasemuit de frumoase, rochii cu și fără umeri și volume în cele mai neașteptate locuri.

Apoi Piccioli a decis să treacă la culori și cum putea începe mai bine dacă nu cu roșu. Roșu seducător, aprins și fermecător, a defilat pe scena din Paris. L-au urmat cele mai nebune imprimerui, culori și forme. Matisse și Gauguin i-au fost mentori și au lăsat amprenta în imprimeurile folosite.

În sezonul în care cele mai multe discuții au fost despre aprecierea ținutelor couture și despre hand-crafting, Piccioli a reușit să frapeze prin simplitatea produsului finit realizat cu tăieturi complexe.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…