Home Health & Beauty Tu ai nevoie de peeling?

Tu ai nevoie de peeling?

3 min read

Peeling-ul ajută la întinderea pielii, reduce liniile fine și ridurile, elimină petele, cicatricile și alte imperfecțiuni ale pielii faciale. Efectele acestei tehnici anti-îmbătrânire sunt mai mult sau mai puțin remarcate în funcție de tipul de peeling ales.

Peeling-ul foarte superficial 

Acest peeling, cel mai lejer, conferă un strop de strălucire feței. Prin urmare, se adresează unor persoane a căror față nu este foarte marcată și care doresc un aspect mai luminos.

Peeling-ul superficial (de suprafață) 

Acest peeling acționează asupra epidermei, pe care o exfoliază total sau parțial în funcție de concentrația de acid utilizată. Îndepărtează pielea moartă și elimină anomaliile de textură.

Mai exact, permite:

– să atenueze primele linii fine și semnele superficiale.

– să purifice tenul, pentru a-i restabili strălucirea.

– să elimine unele puncte mici.

– să elimine semnele din sarcină.

Acest peeling este destinat femeilor jenate de primele semne ale îmbătrânirii pielii și este cel mai frecvent ales.

Peeling-ul mediu 

Concentrația acidă a produselor utilizate pentru un peeling mediu permite o acțiune mai profundă, până la nivelul dermei. Ridurile mai adânci sunt netezite, petele rezistente ale pielii (lentigo, hiperpigmentații) și unele cicatrici superficiale dispar. Acest peeling este destinat celor care au încercat peeling-ul superficial fără rezultat, sau care ar avea riduri mai profunde.

Peeling-ul profund

Acesta provoacă o arsură reală a pielii, deoarece ajunge la mijlocul dermei. Prin urmare, acesta este rezervat pentru pielea marcată de lumina soarelui și /sau cicatrici și pentru cazurile de îmbătrânire mai avansată a pielii (piele ștearsă și slăbită, riduri profunde). Este mai bine să nu-l folosiți cel puțin până la 45 de ani. Este necesar să știți că, prin acest procedeu dur, riscurile cicatricilor nu sunt negative. Dermatologul sau medicul estetician va fi cel mai bun ghid în alegerea peeling-ului potrivit pentru tenul tău.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…