Home Un om, un loc, o poveste „Un om”, un loc, o poveste – Denis Radu și Monica Munteanu

„Un om”, un loc, o poveste – Denis Radu și Monica Munteanu

10 min read

Așa cum v-am obișnuit, iau de fiecare dată un om interesant și încerc să îi aflu povestea. Ei bine, de data aceasta am luat doi, un el și o ea, o echipă de doi ce funcționează întocmai ca unul. Denis Radu și Monica Munteanu sunt cei care au fost numiți de către presă și The Black Team, datorită multelor apariții în presă îmbrăcați mereu all black. Tot ei sunt cei care au adus în România Diner en Blanc, un concept de party extrem de îndrăgit pe afară, în primul rând pentru abordarea exclusivistă.

Este clar că sunteți una dintre cele mai unite echipe pe care le-am văzut până acum. Cum a început totul?

Monica: Totul a început când Denis m-a abordat la un eveniment de designer unde eram invitată. Ulterior, l-am angajat ca și co-PR/organizator pe unul dintre evenimentele mele, după care pe urmatorul… și tot așa, până ce am ajuns la această formulă.

Denis: Acum 5 ani organizam un eveniment pe fashion tip „garden party”, Monica era invitată și totodată clientă a brandului căruia îi făceam eventul. Ne-am împrietenit și la cateva luni m-a abordat să organizăm împreună un event la magazinul ei din Centru Vechi, ulterior pentru brandul Jai Dam, iar după aceea am devenit parteneri.

De ce funcționați atât de bine împreună, exact ca o singură persoană? Care este secretul vostru?

Monica: Suntem complementari. Gândim la fel, dar acționăm diferit. Avem o împărțeală a lucrurilor nespusă, care funcționează foarte bine dintotdeauna.

Denis: Nu există un secret. Există o completare care a funcționat din prima și, totodată, faptul că avem metode separate, dar aceeași gândire.

Vreau să știu despre proiectele voastre. Dintre toate, care vă este cel mai drag?

Monica: Greu de spus. Avem multe sertare de activitate și probabil răspunsul la întrebare ar trebui să vină cu un nume mare din portofoliul de clienți. Instead, am să spun ca eu am o bucățică de suflet în fiecare proiect al nostru și nu îmi place unul mai mult decât celelalte.

Denis: Nu există proiecte dragi și mai puțin dragi. Rar ni s-a întamplat să fie ceva cu care să nu ne fi potrivit. În rest, avem proiecte diversificate la care acționăm în mod egal pentru fiecare.

 

Pe lângă proiecte frumoase, sunteți și foarte buni prieteni. Povestiți-mi câte o întâmplare haioasă despre celălalt!

Monica: Eu despre Denis am zeci. Una frumoasă este când eram la o săptămână de detox în Turcia cu prietenii noștri și cumpăra pe furiș dulciuri pe care le mâncam în cameră, pe ascuns, noi doi. Ceilalți nu înțelegeau cum rezistăm atât de bine la programul de detox.

Denis: Am multe povești faine despre Monica. Noi, la fiecare final de vară,  pe când exista proiectul „The Story”, plecam în team building undeva afară din țară. În Amsterdam, la un local fițos cu rezervare în prealabil pentru ora 21:00, cine adormise cu capul pe masă și cine era party animal? Pai eu dormeam și ei râdeau.


Cum arată o zi perfectă din viața voastră?

Monica: O zi perfectă din viața noastră este o zi LIBERĂ. Avem, rar, astfel de zile, în care ne ascundem la spa sau la cinema.

Denis: Pentru mine o zi perfectă este când pot să zic: Gata! Merg la un film! sau Hai la shopping!

 

Trebuie să alegem locul preferat unde luați masa în București. Unul singur, unanim. Care este și de ce?

Monica: Unanim va fi greu pentru că eu răspund la întrebări la 00:05 în seara deadline-ului. Eu m-am îndrăgostit de Zen Sushi pentru că în ambele sarcini am visat încontinuu să mănânc sushi.

Denis: Locul meu preferat este, și va rămâne, Zen Sushi. Pentru că acolo meniul este diversificat, pentru că mă simt ca acasă și pentru că mă leagă multe momente frumoase de acele locuri.

Ce visați că o să faceți când erați mici?

Monica: Eu visam să fiu ziaristă. Am și intrat la Facultatea de Jurnalism, dar părinții mi-au impus să merg la altă facultate.

Denis: Eu visam să fiu multe. Ce visam și ce am studiat nu au avut legătură cu ce a ales viața pentru mine, până la urmă. Și bine a mai făcut.

Ce provocări personale aveți în următoarea perioadă? Cum vă depășiți limitele?

Monica: Provocarea mea este să învăț să spun NU.

O altă provocare este să construim lucruri cool, să avem timp creativ și nu doar taskuri. Mi-e dor de asta.

Denis: Provocarea mea este să mă las mai mult în baza feeling-ului Monicăi și să fiu mai temperat.

Ce vă apropie și ce vă deosebește?

Monica: Mie îmi plac petrecerile. Lui nu. Mie imi place mâncarea. Lui deserturile. Eu sunt tolerantă, el e sever. Amândoi suntem pasionați de încălțări și parfumuri. Amândoi suntem enervant de corecți.

Denis: Mie îmi place să stau în casă. Ei nu. Mie îmi plac dulciurile. Ei nu. Mie îmi plac tatuajele. Ei nu. Ea este mai cerebrală, eu mă aprind foarte repede.

Dacă nu ați face ceea ce faceți acum, ce carieră ați fi ales?

Monica: Eu nu mă imaginez altceva decât ceea ce sunt. Dar, între timp, am o pasiune nouă -event planning. Și am transformat-o deja într-un business, care îmi place enorm.

Denis: Chiar nu știu. Poate în turism, ceea ce am și terminat ca studii, dar clar nu în România.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Un om, un loc, o poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Killa Fonic revine cu un nou videoclip “Audi Negru White Jeans”

Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe t…