Home Fashion Un nou capitol din seria Adidas Nite Jogger

Un nou capitol din seria Adidas Nite Jogger

2 min read

Creat pentru spațiul urban, Adidas Nite Jogger se întoarce anul acesta cu o nouă colecție, City Pack. Inspirându-se puternic din natura always-on a vieții urbane, fiecare model Adidas Nite Jogger din serie corespunde unei metropole: New York, Paris, Londra, Shanghai, Los Angeles și Tokyo.

adidas nite jogger

Silueta modernă este imaginată după elemente de design din modelul original Adidas Nite Jogger, lansat inițial în anii ’80.

Fiecare model de încălțăminte din serie prezintă accente unice, celebrând cultura creatoare care a ajuns să definească cele șase orașe diferite de pe glob.

Având ca temă un stil de viață activ, day-to-night, la care se face referire în întreaga colecție, fiecare model se distinge prin propriile contraste specifice de culoare, cu accente de portocaliu, albastru, roșu, galben, verde și violet.

Cele șase modele noi Adidas Nite Jogger au etichete țesute personalizate concepute pentru a imita etichetele de bagaje ale companiei aeriene. Furnizând purtătorilor o reprezentare a destinației lor creative preferate, detaliile de zbor corespunzătoare de la sediul Adidas din Herzogenaurach, Germania către fiecare dintre orașe sunt tipărite pe etichetă.

Fiecare model este disponibil în magazinul Adidas din regiunea corespunzătoare, New York, Paris, Londra, Shanghai, Los Angeles și Tokyo.

Citește în continuare Adidas Futurecraft LOOP: Made to be Remade.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pitti Immagine anulează evenimentele din acest an

Pitti Immagine anunță anularea tuturor evenimentelor fizice programate pentru acest an, in…