Home FPM recomanda Trend Alert: Cărucioare 3 in 1 fashion

Trend Alert: Cărucioare 3 in 1 fashion

8 min read

carucior-3-in-1-fashion-bugaboo

Cărucioare 3 in 1 fashion

Cărucioarele pentru bebeluși nu mai sunt de mult doar obiecte practice! Odată cu apariția companiilor și produselor care se adresează anumitor stiluri de viață și preferințe, căruciorul a devenit mai mult decât o necesitate.

Caracteristicile tehnice și accesoriile utile rămân în continuare criterii importante, însă din ce în ce mai multe familii acordă atenție și laturii estetice, sustenabilității și trendurilor în materie de culori, textile și stiluri.

Părinții aleg un cărucior nu doar pentru a plimba copilașul, ci și având în vedere dezvoltarea corectă și armonioasă a celui mic, siguranța călătoriilor și chiar pentru a face un statement atunci când optează pentru un brand iconic sau sustenabil.

Așa că există cu siguranță conceptul de cărucior fashion! Printurile speciale, nuanțele deosebite, designul futurist sau puternic influențat de trenduri fac aceste cărucioare foarte atrăgătoare pentru cei care doresc să-și exprime personalitatea și în acest mod.

De ce să cumperi un cărucior fashion?

Cărucioarele fashion se adresează tuturor femeilor, dar mai ales celor înclinate către a-și exprima personalitatea și preferințele prin intermediul accesoriilor și care, odată ce au devenit mame, își doresc să poată face în continuare acest lucru. Dar dincolo de aspectele legate de stil, acestea caută aceleași lucruri de bază: confortul bebelușului, produse durabile, ușor de manevrat, ergonomice, potrivite nevoilor lor. Doar că într-o formă diferită.

Multe familii își doresc un cărucior 3 în 1, deoarece este exact soluția potrivită pentru părinții care vor să-și asigure toate cele necesare pentru plimbări imediat după naștere. Unitățile componente se fixează pe cadru și se adaptează fiecărei ieșiri în oraș. În plus, un astfel de cărucior include și o scoică, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de un scaun auto în primele luni de viață.

Culorile puternice care nu se estompează în timp sau prin utilizare, printurile moderne și urbane fac parte din punctele de atracție ale cărucioarelor Cybex. Dincolo de aceste aspecte care atrag privirile și asigură o durată de utilizare mai mare, cărucioarele fashion ale acestui brand sunt în același timp practice și potrivite unui ritm de viață alert în marile orașe, dar și călătoriilor sau drumurilor puțin mai aventuroase.

carucioare-3-in-1-cybex-lux

Brandurile care au înțeles aceste tendințe și-au propus să creeze produse care să vină în întâmpinarea celor mai exigente cerințe, care să poată fi utilizate cu succes în scopul original fiind în același timp piese statement, ce atrag privirile și ies în evidență.

Un producător îndrăgit de cărucioare moderne, elegante și de calitate este Graco! Produsele lor sunt comode atât pentru bebeluși cât și pentru părinți, au un vibe modern și urban și vor trece cu brio testul timpului. Sunt practice indiferent de stilul de viață și preferințe și pot face ca plimbările să fie mult mai plăcute și facile.

Cărucioarele fashion sunt și pentru familiile eco-friendly sau eco-conscious

Dincolo de aspectul practic al durabilității, în spatele alegerii materialelor de calitate, rezistente și a sistemelor modulare se află și conceptul de sustenabilitate. Acesta din urmă nu trebuie interpretat ca fiind un trend, deoarece a devenit un adevărat model de lucru al companiilor care înțeleg importanța gestionării corecte și responsabile a resurselor, însă fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau estetica.

Poți iubi moda în toate formele ei, chiar și atunci când vine vorba de cărucioare, păstrând în același timp o atitudine respectuoasă față de mediu. Sustenabilitatea încorporează mai multe elemente, de la utilizarea de materiale de calitate care fac produsele în sine ușor de transmis mai departe generației următoare sau altor persoane, cât și posibilitatea de reciclare sau investirea în sisteme de producție care utilizează materiale reciclate, aducându-le din nou în circuit ca o resursă valoroasă.

Un brand care mizează pe sustenabilitate păstrând în același timp un vibe foarte distins, elegant și iconic este Bugaboo, apreciat de celebrități din toată lumea!

Cărucioarele fashion pot fi atât sport cât și modulare, se potrivesc atât familiilor pasionate de aventuri și călătorii cât și celor care preferă mediul urban aglomerat. Având în vedere numărul mare de opțiuni și calitatea produselor, nu ai nici un motiv să nu te bucuri de un cărucior fashion!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In FPM recomanda
Comments are closed.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…