Home Fashion TOPSHOP TOPMAN a inaugurat cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei la Băneasa Shopping City

TOPSHOP TOPMAN a inaugurat cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei la Băneasa Shopping City

5 min read

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din Sud-Estul Europei s-a deschis pe 14 noiembrie, la Băneasa Shopping City. Mii de iubitori ai brandurilor de modă britanice au vizitat deja în primele zile de la deschidere impresionantul spațiu comercial de peste 1.200 mp.

topshop topman băneasa

Grupul Voici la Mode, deținătorul francizei în România, și-a întâmpinat clienții cu două mari surprize,  primii 100 de vizitatori care au fost prezenți în fața magazinului în dimineața inaugurării au primit câte un card de cumpărături în valoare de 100 Lei, iar primii 1.000 de clienți care au făcut achiziții de minimum 100 lei în weekend-ul de deschidere (14-17 noiembrie), au primit cadou o geantă de cumpărături personalizată cu TOPSHOP TOPMAN.

Noua locație, considerată flagship store, pune la dispoziția clienților și vizitatorilor săi care își doresc și un strop de relaxare pe lângă sesiunile de shopping, servicii de înfrumusețare express (manichiură, pensat, make-up & hairstyling) în salonul special amenajat de către BROW BAR & MORE.

topshop topman băneasa

Tot in flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Băneasa Shopping City sunt găzduite și pop-up shop-uri exclusive ale câtorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) și Ragged Priest. Totodată, clienții își vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat în magazin.

„Suntem încântați că am reușit să deschidem cel de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din România, care de altfel este și cel mai mare din Sud-Estul Europei. Provocarea noastră este aceea de a le oferi cliențilornoștri o gamă cât mai variată de articole vestimentare, accesorii și noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv în România magazinul nostru din Băneasa Shopping City.”, declară Michael Antoniades – General Manager, TopshopTopman, Romania & Cipru.

topshop topman băneasa

Tot în weekend-ul de deschidere, atmosfera a fost completată de sesiuni live de muzică, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar și surprize de tipul „Răzuiești și câștigi” prin care vizitatorii Băneasa Shopping City au avut șansa de a câștiga un STYLE UPDATE* în valoare de 2.000 Lei. *Concurs supus unor termene și condiții. Regulamentul va fi disponibil în magazinul TOPSHOP TOPMAN din Băneasa Shopping City.

topshop topman băneasa

Serviciul de personal shopping Topshop Topman este un serviciu de cumpărături premium, disponibil în magazinele selectate Topshop Topman din întreaga lume. Experții în modă oferă consultanță unică, personalizată, acces la cele mai noi colecții de haine în exclusivitate și pot pregăti propuneri de ținute înainte de a se întâlni cu clienții care nu au timp suficient de shopping. Toate întâlnirile se desfășoară în cabine de probă private și elegante, cu băuturi răcoritoare la îndemână.

Citește în continuare Inedithe Exposition prezintă cele mai #inedithe aparitii creative.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…