Home Movies Top 5 filme ce au premiera în luna Februarie 2018

Top 5 filme ce au premiera în luna Februarie 2018

9 min read

În luna iubirii, cinefilii vor avea parte de productii cinematografice pline de acțiune,  eroi cu puteri supranaturale, animații, remake-uri, dar și continuări ale unor serii de succes. Aşadar, începem topul celor 5 filme ce au premiera luna aceasta cu mult asteptata ecranizare a trilogieie “Fifty Shades”.

Fifty Shades Feed top 5 filme

1. Fifty Shades Freedeste continuarea poveștii de dragoste care a ținut cu sufletul la gură publicul. După ce au trecut printr-o mulțime de lucruri împreună, Christian și Anastasia au reușit să se căsătorească și părea că nimic nu mai avea cum să le umbrească fericirea. Cu toate acestea, ultima parte a celebrului film scoate la lumină noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile și răsturnări de situaţie. Producătorii promit un film plin de emoție și care îi va ține cu sufletul la gură pe cei ce îl vor urmări. Evident, detaliile picante nu puteau lipsi, iar „Fifty Shades Freed” va scoate în evidență o mulțime de sentimente intense. Premiera va avea loc începând cu data de 9 februarie 2018.

top 5 filme

 

2. Call Me by Your Name – dacă vrei să vezi o poveste de dragoste de Ziua îndrăgostiţilor, îţi sugerăm să intri la cinema la acest film al italianului Luca Guadagnino. Da, este o poveste de dragoste gay, a unui adolescent din anii ’80,  care plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate. Cu patru nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria cel mai bun film, “Call Me By Your Name” este unul dintre cele mai romantice filme văzute în ultimii ani la cinema, cu un mesaj categoric: iubeşte, indiferent către cine îţi îndrepţi sentimentele. Premiera va avea loc tot pe data de 9 februarie 2018.

 

 

top 5 filme

 

3. Black Panther –   reacţiile de la recentele proiecţii cu publicul par să sugereze că filmul nu a înşelat aşteptările. Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther  face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină. Premiera va avea loc pe 16 februarie 2018.

 

4. The Shape of Water – filmul cu 13 nominalizări la Oscar ne prezintă o povestea situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963.
Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.
Într-un rezervor de apă, trăiește o ființă misterioasă, unică: o anomalie naturală, un bărbat amfibie, care trăiește închis și este victima mai multor experimente. Dincolo de cuvinte, ea simte că el este singurul care o vede așa cum este ea, și se hotărește să-l elibereze. Dar, lumea reală nu este un loc sigur pentru un om cu aceste caracteristici. Oare care va fi deznodământul? Premiera va avea loc pe data de 23 februarie 2018.

shape of water - top 5 filme

5.  The Post: Secretele Pentagonului –filmul care îi aduce pentru prima dată împreună pe doi dintre cei mai titraţi actori de la Hollyood, Meryl Streep şi Tom Hanks. Pelicula aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.
În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.
Pentru a reuşi, Ben Bradley şi Katharine Graham trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe cale să fie distruse, iar libertatea lor este mai fragilă ca oricând.
După ce cotidianul Washington Post a decis să publice în 1971 o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politica din SUA. Află întreaga poveste din 23 februarie, în cinematografele din toată ţara.

Se anunţă o lună plină de romantism, mister, acţiune, istorie, dramă şi iubire, tot ce trebuie să faci este să te laşi învăluită de toate acestea în faţa ecranelor cinematografice.

Vezi aici si alt film care a aparut de curând si merita vazut in aceasta luna la cinema.

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…