Home Hairstyle De Ziua Îndrăgostiţilor-Rowenta Brush Volume & Shine, te scoate din încurcătură

De Ziua Îndrăgostiţilor-Rowenta Brush Volume & Shine, te scoate din încurcătură

4 min read

De Ziua Îndrăgostiţior sentimentele de iubire învăluie totul în jur. Povestea se transformă în cel mai frumos storytelling al vremurilor noastre –  Rowenta Brush Activ’ Volume &Shine, peria rotativă ce lasă părul strălucitor şi plin de volum, pentru un date perfect.

Îți sună telefonul! Este el, te invită la prima întâlnire. Pe repede înainte cauți în dressing cea mai fashion ținută, mai verifici o dată Instagram-ul, dar ceasul bate în curând ora de plecare. Relax – „bagheta magică” te scoate din orice încurcătură – peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Volume&Shine usucă și coafează simultan, grație distribuției uniforme a aerului cald pe toată suprafața firului de păr.

ROWENTA BRUSH

Mai mult, cei doi generatori de ioni și învelișul ceramic împiedică electrizarea și efectul de păr rebel, lăsându-l mătăsos, suplu și neted, de la rădăcină până la vârfuri.

Vrei să se îndrăgostească definitiv de tine? Nimic mai simplu! Așază șuvița de păr pe perie, alege una dintre cele două setări de viteză și temperatură și creează bucle romantice sau întoarce-l ușor la vârfuri. Nu uita! La sfârșitul sesiunii, fixează coafura cu fluxul de aer rece.

Și pentru ca părul tău să arate senzațional de fiecare dată, cele două perii – 50 mm pentru păr lung și 40 mm pentru păr mediu sau breton-te ajută să îl coafezi rapid și eficient în funcție de lungimea sa.

Ai uitat ceva? Rujul roșu pe care ți-l fixezi în oglinda din ascensor și zâmbetul larg pe care îl exersezi până când brusc apare EL. Ține în mână trandafirul roșu, bomboanele în formă de inimioară, iar obrajii îi tradează admirația…pentru tine și pentru părul tău.    

 Rowenta BrushDespre Rowenta   

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro

Load More Related Articles
Load More By Gabriela Mardare
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Eu mai aştept…

Câţi dintre noi suntem într-o aşteptare continua?  Toţi, aş putea spune. A venit toamna şi…