Home Make-up Top 5 corectoare/anticearcăne budget-friendly

Top 5 corectoare/anticearcăne budget-friendly

4 min read

Pentru o zi în care nu vrei să folosești multe produse de machiaj, dar totuși să arăți odihnită și îngrijită. Pentru o zi în care nu vrei să lași programul haotic și somnul întrerupt să se cunoască pe ten. Pentru o aplicare strategică pe lângă fondul de ten pentru a da înapoi feței dimensiune prin iluminarea în special a zonei de sub ochi. Există corectorul perfect la un preț accesibil pentru fiecare, trebuie doar să nu renunțăm la căutări. Iată 5 alternative foarte bune, fie pentru persoanele care au nevoie de acoperire și rezistență foarte mare, fie pentru cele care caută textură cremoasă și hidratare.

top 5 corectoare

Maybelline Age Rewind

top 5 corectoare

Corectorul Maybelline Age Rewind acoperă orice imperfecțiune a tenului. Are o textură ușoară care nu accentuează ridurile și nu lasă tenul încărcat. Se aplică ușor cu ajutorul burețelului cu care este prevăzut și nu este necesară decât o cantitate destul de mică de produs pentru o acoperire perfectă.

Catrice Camouflage

top 5 corectoare

Corectorul Catrice Camouflage are o rezistență îndelungată, cu siguranță nu va dispărea de pe ten pe parcursul zilei. Este rezistent la apă, are putere mare de acoperire și are un efect de lungă durată. Este disponibil în nuanțe foarte deschise, fiind potrivit pentru persoanele care nu reușesc cu alte produse să obțină iluminarea dorită în zona de sub ochi.

Maybelline Fit Me!

top 5 corectoare

Corectorul Fit Me, de la Maybelline are o textură lichidă, cremoasă, oferind o acoperire naturală. Pielea este instantaneu iluminată și trezită la viață, iar pielea poate respira liber, deși are o rezistență foarte bună. Nu conține uleiuri și ceruri, nu conține parfum.

Rimmel Wake Me Up

top 5 corectoare

Corectorul Rimmel Wake Me Up are acoperire medie, este un foarte bun iluminator, potrivit și pentru persoanele cu un ten mai uscat, având o textură cremoasă, care nu încarcă. Oferă un aspect natural, se întinde bine, fixat cu pudră rezistă toată ziua.

Bourjois Radiance Reveal

top 5 corectoare

Corectorul iluminator Bourjois Radiance Reveal are efect de hidratare, camuflează imperfecțiunile și semnele de oboseală. Are o textură cremoasă, acoperire medie și nu încarcă tenul, lăsând o senzație fresh.

Citește în continuare Top 5 fonduri de ten budget friendly.

 

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mihai Grama, designer român de interior și de produse actuale cu influențe etnice

Mihai Grama este un designer extrem de talentat care este responsabil de amenajarea unor s…