Home Fashion Accessories The ReBurberry Edit – o nouă colecție realizată din materiale sustenabile

The ReBurberry Edit – o nouă colecție realizată din materiale sustenabile

3 min read

Burberry lansează The ReBurberry Edit, o selecție a ținutelor din colecția primăvară/vară 2020, create din materiale sustenabile, cu scopul de a avea un impact pozitiv asupra planetei.

ReBurberry Edit
Sursă foto: www.burberry.com

Una dintre industriile cu cea mai mare responsabilitate de a-și reduce amprenta de carbon este industria modei. Deși inovația și schimbarea au fost adoptate rapid de tinerii designeri independenți, pentru care conștiința ecologică este o valoare implicită, același lucru nu se poate spune neapărat și despre marile case de modă care dictează tendințele în modă.

Acesta este motivul pentru care astfel de inițiative, precum „ReBurberry Edit”, sunt atât de încurajatoare, un semn binevenit al schimbării la nivelurile superioare ale industriei.

Hainele și accesoriile din noua colecție capsulă Burberry sunt realizate din poliester reciclat și ECONYL® – un nylon reciclat realizat din plase de pescuit, resturi de țesături și alte deșeuri din nylon.

Econyl este numele țesăturii fabricate de Aquafil (un producător global de fibre sintetice). Compania abordează problema poluării generate de industria modei, prin colectarea de materiale din oceane și depozite de deșeuri, apoi regenerarea acestora într-una dintre cele mai solide și mai versatile țesături de pe piață. Econyl este un exemplu în moda circulară, oferind o țesătură infinit reciclabilă unora dintre cele mai mari companii de modă din lume.

Citește în continuare Accesorii sustenabile – Ochelari de soare din ECONYL.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Skiwear Fashion | Evoluția stilului de pe pârtie de-a lungul ultimului secol

Îmbrăcămintea folosită la schi a avut o evoluție semnificativă de-a lungul anilor, influen…