Home LifeStyle This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

5 min read

Paris Hilton a lansat un documentar prin care arată tuturor care credeau că o cunosc că s-au înșelat în ceea ce o privește. Vocea, imaginea și comportamentul despre care o lume întreagă crede că o definesc fac parte din brandul său. „This Is Paris” spune povestea care a modelat femeia și personajul pe care l-a creat.

This Is Paris

Paris Hilton a lansat un documentar exclusiv pe YouTube, This Is Paris, în care vorbește despre personajul pe care l-a jucat, despre imaginea pe care a creat-o, despre evenimentele care i-au afectat sănătatea mintală și relațiile abuzive din care a făcut parte. De asemenea, ea prezintă abuzurile pe care le-a suferit în școlile cu internat în perioada adolescenței.

Acum că Paris este în sfârșit gata să renunțe la mască, aflăm din documentar că motivele pentru care a evitat să arate publicului adevărata sa personalitate sunt mult mai complexe decât oricine și-ar fi putut imagina.

„Toată lumea spune că eu sunt influencerul original. Dar uneori simt că am ajutat la crearea unui monstru.”, Paris Hilton.

Reacțiile celor care au urmărit documentarul sunt pozitive și copleșitoare: „Mi-aș dori să-și dea seama că ceea ce vrea publicul este o versiune mai puțin filtrată a ei. Tocmai ce arată în acest documentar. Am o nouă apreciere pentru ea. Sperăm că poate trece peste acei demoni ai trecutului ei.” sau „Nu am fost niciodată fan, dar după ce ți-am auzit povestea am înțeles cât de puternică ești. Sunt atât de mândru de felul în care ai crescut și acum că îți înfrunți trauma sper să te poți vindeca, o meriți.”

„Am fost surprinsă de miile de mesaje pe care le-am primit și extrem de recunoscătoare pentru toată dragostea și sprijinul vostru, deși nu eram sigură la ce să mă aștept. Vă încurajez să vă spuneți poveștile, deoarece acestea îi vor inspira pe cei care au nevoie. Am învățat că adevărul poate fi înfricoșător, dar cei care te iubesc te vor sprijini și, cel mai important, nu este nimic mai puternic decât liniștea pe care o simți atunci când îți împărtășești adevărul. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc din nou! #ThisIsParis”, Paris Hilton.

Poate lecția cea mai importantă cu care ar trebui să rămânem după documentarul „This Is Paris” este că nu trebuie să lăsăm trecutul să ne definească, să ne distrugă sau să ne copleșească, ci să descoperim cum acesta ne poate face mai puternici.

Citește în continuare Cea mai controversată carte a anului, pe care familia Trump a încercat să o interzică, va fi lansată și în România.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…