Home Books Cea mai controversată carte a anului, pe care familia Trump a încercat să o interzică, va fi lansată și în România 

Cea mai controversată carte a anului, pe care familia Trump a încercat să o interzică, va fi lansată și în România 

8 min read

Editura Bookzone va lansa în România, pe 23 septembrie, cartea care a făcut curios întregul mapamond, stârnind, în același timp, furia președintelui Statelor Unite, precum și nenumăratele încercări ale familiei acestuia de a interzice publicarea cărții. În SUA s-au înregistrat vânzări-record în prima zi de la publicarea sa.

Cea mai controversată carte a anului - prea mult si niciodata destul - Mary L Trump

 Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume nu este singura carte scrisă despre Donald Trump, dar este singura care s-a vândut într-un milion de exemplare în prima zi după publicare. De asemenea, este singura carte despre președintele Statelor Unite care a fost scrisă de o persoană din interiorul familiei Trump, nepoata președintelui, cu un doctorat în psihologie clinică.

Nimeni nu știe mai bine decât o rudă cum a devenit Donald ceea ce este. Din păcate, aproape toți păstrează tăcerea, din loialitate sau teamă. Pe mine nu mă oprește nici una, nici cealaltă. Pe lângă informațiile din sursă directă pe care le dețin ca nepoată a lui Donald, fratele tatălui meu, viziunea mea este și una clinică, instruită, de psiholog. Prea mult și niciodată destul este povestea celei mai vizibile și mai puternice familii din lume. Iar eu sunt singura care poartă numele Trump și este hotărâtă să o spună.”

Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume se anunță a fi o carte ce va șoca deopotrivă criticii și susținătorii celui mai puternic lider din lume. Este un portret revelator și detaliat al lui Donald J. Trump și al familiei sale, care i-a oferit toate resursele pentru a deveni cine este astăzi: omul care influențează direct siguranța economică mondială, jocurile politice internaționale și sănătatea întregii lumi.

De ce ar fi interesați românii de o carte scrisă despre președintele SUA? Are sens să publicăm această carte, având în vedere că există deja o serie de cărți pe aceeași temă? Acestea au fost cele două mari întrebări pe care le-am avut în momentul în care am decis să cumpărăm drepturile de publicare pentru Prea mult și niciodată destul. Recunosc că nu a fost o decizie foarte greu de luat, întrucât ea se deosebește mult față de celelalte cărți scrise pe acest subiect.

În primul rând, este singura carte scrisă de un membru al familiei Trump, motiv pentru care a și înregistrat vânzări record în prima zi de lansare în SUA – 1 milion de exemplare într-o singură zi.

Apoi, este prima carte care nu prezintă deciziile președintelui SUA, ci gândirea din spatele acestor decizii, analizată de un doctor în psihologie clinică. Practic, această carte are și o componentă extrem de importantă, și anume analiza comportamentului celui mai influent lider al lumii, plecând de la influența pe care au avut-o familia și educația acestuia din copilărie.

Este o carte prin care publicul larg află nu doar despre președintele Trump, ci si despre omul din spatele președintelui și despre familia acestuia.

Cât despre interesul românilor pentru această carte, ei bine, sunt sigur că acesta va fi unul extrem de ridicat. Românii au devenit din ce în ce mai implicați în politică și au început să înțeleagă mult mai bine că deciziile luate la nivel înalt le influențează viața în mod direct. Prin această carte, ei pot descoperi ce stă la baza acestor decizii și cum le pot interpreta corect. Cu atât mai mult cu cât, în foarte scurt timp, urmează alegerile prezidențiale în Statele Unite ale Americii, cel mai influent și important partener al României.”, a declarat Florin Enceanu, director general Bookzone.

Având în vedere caracterul său controversat și multitudinea informațiilor confidențiale, multe dintre ele fiind cunoscute doar de către membrii familiei, fratele mai tânăr al președintelui Trump, Robert Trump, a intentat mai multe acțiuni în instanță, împotriva nepoatei lor, pentru a bloca publicarea cărții. Însă acțiunile sale legale de a împiedica publicarea cărții au dat greș, iar adevărul necunoscut până acum despre Donald Trump a ieșit la iveală.

Cartea va fi disponibilă pentru comandă în librăria online Bookzone, începând cu data de 23 septembrie.

Citește în continuare Interviu : Arta ca terapie – Ovidiu Kloska

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…