Home Events The Minister of Elegance X

The Minister of Elegance X

2 min read

Luna noiembrie se sarbatoreste cu stil in cel mai frumos proiect dedicat femeii  „The Minister of Elegance” ajuns la cea de-a  zecea  editie. Aceasta  a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum muzica, moda, film, teatru, fotografie, arhitectura, design si PR.

Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere  din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri.

“The Minister of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal  al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal.

In viziunea organizatorilor, stilul nu tine de trenduri sau de situatie materiala, ci tine mai mult de atitudine, viziune si creativitate. Toate aceste elemente formeaza o imagine puternica și care nu poate fi ignorata.

Sedinta foto  ce a marcat a zecea  editie “The Minister of Elegance” a avut loc la Luxury Outlet Bucharest( Calea Victoriei 63-81 Radisson Blu )

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Fanii Festivalului NEVERSEA pot cumpăra începând de astăzi abonamente la un preț special

PRIMELE 10.000 DE ABONAMENTE PENTRU NEVERSEA 2019 S-AU EPUIZAT! Moș Nicolae a trecut deja …