Home Fashion AFMF aduce denimul reciclat in prim-planul acestui sezon

AFMF aduce denimul reciclat in prim-planul acestui sezon

2 min read

 Când vine vorba de materialul predilect al brandului AFMF – denim-ul, întotdeauna s-a urmărit utilizarea materialelor de calitate, din bumbac 100%. În fiecare colecție se regăsește un număr limitat de piese, produse într-un mic atelier autohton, minimizând astfel impactul asupra mediului înconjurător.

În acest sezon se pune accentul pe denim-ul reciclat și pe reutilizarea bucăților de material rămase din producția colecțiilor precedente. Jachete, rochii, fuste și pantaloni ilustrează că se poate prelungi cu succes viața unui material care este, în fond, nemuritor.

Pentru a continua povestea producției reduse, brandul își încurajează clientele să returneze piesele vechi din denim AFMF la schimb un discount de 30% la următoarea achiziție.

Nu este primul sezon în care aleg  sa reciclez denimul rămas din colecțiile mai vechi, însă e primul în care am realizat că este o poveste care merită să fie spusă. Sper că în acest fel voi încuraja mai multe femei să aleagă producția locală și că voi motiva clientele existente să revină.” – Ana Florea, designer AFMF.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…