Home Beauty News SUMMER SETS | Seturi cadou în ediție limitată Balmain Paris Hair Couture Spring-Summer 2021

SUMMER SETS | Seturi cadou în ediție limitată Balmain Paris Hair Couture Spring-Summer 2021

9 min read

Balmain Paris Hair Couture lansează o colecție variată de seturi cadou în ediție limitată, special concepute pentru toate tipurile de păr, cu ajutorul cărora puteți crea stilul dorit. Edițiile limitate din sezonul primăvară-vară 2021 sunt disponibile în ambalaje speciale care reflectă tendința color-blocking din anii ’90 și sunt inspirate din Balmain Resort Collection 2021, o colecție plină de referințe, cum ar fi: „Beverly Hills 90210”, „The Fresh Prince of Bel-Air” și Julia Roberts în „Pretty Women”.

Seturi cadou Balmain

COSMETIC BAGs

Limited Edition Spring-Summer 2021

Inspirate din tendința colour-blocking din anii ’90 și a elementelor de design din colecția Balmain Resort 2021, Limited Edition Cosmetic Bag din acest sezon  este disponibila în trei culori: roșu corai, turcoaz și albastru cobalt. Cosmetic Bag conține unul din produsele esențiale din acest sezon: Leave-In Conditioning Spray care are grijă de părul și pielea capului și netezește firele de păr rebele, un produs ideal pentru a reîmprospăta coafura în timpul călătoriilor. Pieptănați părul cu pieptenele colorat pentru o distribuire uniformă a produsului în păr. În timp ce părul absoarbe ingredientele nutritive ale Leave-In Conditioning Spray, bucurați-vă de un moment de relaxare cu Masca pentru ochi pentru a vă deconecta de la agitația urbană.

Limited Edition Cosmetic Bag este disponibilă în trei culori electrice: roșu corai, turcoaz și albastru cobalt.

Inspirată din colecția Balmain Spring-Summer 2021.

Include:

  • Leave-In Conditioning Spray (50 ml/1.69 fl.oz)
  • Pocket Comb
BACKSTAGE SESSION CASE

Limited Edition Spring-Summer 2021

O geantă luxoasă cu logo Balmain care poate păstra cu ușurință produsele esențiale din acest sezon pentru a avea mereu un păr sănătos, ce strălucește. Cureaua pentru încheietura mâinii este confortabilă de purtat în timpul călătoriei sau în backstage.

Conținutul acestei Limited Edition Spring-Summer 2021 Backstage Case a fost special gândit pentru a acorda mai multă atenție părului în timpul sezonului estival.

Spray-ul pe bază de sare de mare oferă textură, definiție și volum. Aplicați la rădăcină pe părul ud și pe lungimi și vârfuri pe părul uscat pentru a oferi textură și volum. Pentru a proteja și repara părul de efectele nocive ale soarelui,  aplicați un Protection Spray. Formula acestuia este îmbogățită cu filtre UVA și UVB care hrănesc și tratează părul expus la soare, clor sau apa mării. Învăluiți părul cu Sun Protection Spray înainte și în timpul expunerii la soare pentru a proteja, hrăni și hidrata părul. Pieptănați părul cu ajutorul pieptenului turcoaz pentru a distribui uniform produsul prin păr.

Include:

  • Texturizing Salt Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
  • Sun Protection Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
  • Turquoise pocket comb
SUMMER BREEZE SET

Limited Edition Spring-Summer 2021

Limited Edition Summer Breeze Set este setul perfect pentru a crea bucle fără a folosi ondulatorul sau placa.

Peria turcoaz Detangling  Brush are blistere flexibile care ajută la descurcarea părului, masând în același timp și scalpul. Texturizing Salt Spray oferă textură și flexibilitate coafurii. Pieptănați cu ajutorul periei Detangling Brush disponibilă în acest sezon pe culoarea turcoaz și pulverizați ușor pe lungimi și vârfuri Texturizing Salt Spray. Împărțiți părul în doua secțiuni și răsuciți fiecare secțiune pe un cordon și lăsați părul prins până a doua zi dimineață sau timp de 4 ore. Periați părul cu ajutorul Detangling Brush pentru a desface buclele.

Bucurați-vă de bucle fără a folosi ondulatorul!

Include:

  • Texturizing Salt Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)
  • Detangling Brush
SIGNATURE FOUNDATION SUMMER SET

Limited Edition Spring-Summer 2021

Limited Edition Summer Signature Foundation este setul ideal pentru a crea baza potrivită pentru a realiza orice coafură.

Balmain Limited Edition Summer Set Signature Foundation SS21

O combinație de Argan Moisturizing Elixir și Leave-in Conditioning Spray care vă oferă un plus de strălucire, netezește firele rebele și  ingrediente hrănitoare cu un miros divin, specific brandului Balmain Hair Couture. Filtrele UV protejează părul împotriva factorilor externi.

Include:

  • Argan Moisturizing Elixir (100 ml/3.38 fl.oz)
  • Leave-in Conditioning Spray (200 ml/ 6.76 fl.oz)

Cordless Straightener

Limited Edition Spring-Summer 2021

Placa de îndreptat părul Limited Edition Cordless Straightener SS21 este inspirată din culorile îndrăznețe ale colecției Balmain Resort 2021.

Placa pentru păr fără fir este special concepută pentru călătorii și backstage, este instrumentul perfect pentru îndreptarea rapidă a părului, fără efort și bucle lejere. Tehnologia avansată a plăcilor din titan oferă rezultate excelente cu un aspect mătăsos, strălucitor și sănătos. Se încălzește până la 200 ° C / 392 F.

Limited Edition Cordless Straightener este disponibilă în două culori electrice: roșu corai și turcoaz.

Inspirată din colecția Balmain Spring-Summer 2021.

WWW.BALMAINHAIR.COM

Produsele sunt disponibile in saloanele partenere Balmain Hair Couture.

Citește în continuare Accesorii în ediție limitată Balmain Paris Hair Couture Spring-Summer 2021.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…