Home Fashion Straw Bag – O piesă must have

Straw Bag – O piesă must have

6 min read

straw bag

Straw bag sau geanta de pai este un element extrem de versatil și stylish, dar până acum a fost întâlnită doar pe plajă. Anunțăm oficial că este timpul să fie purtată cu ținutele de stradă! A fost mult timp un statement pentru vremea caldă deși nu mulți o purtau cu ținutele casual ori la ieșirile în oraș. Această artă de împletire a genților este o tehnică veche de secole și a continuat până în zilele noastre. Nu se știe exact momentul apariției acestor piese. Se spune că locul în care a luat naștere geanta împletită a fost Filipine. Tehnica se aseamănă mult cu împletiturile din lemn, dar se realizează mai ușor datorită flexibilității materialelor. Datorită fibrelor naturale folosite, gențile pot lua multe forme în funcție de materia primă folosită, de la rafie la iarbă de mare. Se pot face modele complexe, îmbinări de culori și texturi, rezultatele finale fiind unele spectaculoase.

straw bag
Sursă foto Pinterest

Clasicul tote bag, unul dintre cele mai cunoscute modele de genți împletite.

Dimensiuniile pot varia, precum și modelele, dar la bază este la fel. Este un design ce-ți permite să iei după tine tot ce ai nevoie într-o zi însorită. Cel mai importat, sticla de apă care nu trebuie să lipsească. Designerii ce au văzut potenialul acestui tip de geantă au remixat cu îmbinări de piele sau de material textil pentru a aduce ceva nou, mai interesant. Barele de piele au făcut gențile să fie durabile ia aplicațiile le-au încadrat în diferite stiluri. Cu toate astea, modelul clasic a fost mereu perferat pentru zilele lungi petrecute la plajă. Ulterior au fost folosite ca accesorii pentru ținutele casual și s-au dovedit și în acest caz extrem de utile.

straw bag
Sursă foto Pinterest

Straw bag, mereu utilă în cele mai inedite moduri

Modurile de utilizare ale acestei genți au evoluat ușor ușor. Pentru că era atât de utilă pentru a căra la plajă toate lucrurile necesare, s-a dovedit utilă și pentru cumpărăturile de dumincă. Dacă îți plac să te relaxezi în weekend la cumpărături de fructe proaspete și să le alegi de pe tarabele piețelor, acum o poți face cu stil, purtând o astfel de geantă. Rezistena fibrelor este deja dovedită, plus faptul că este incăpătoare și protejezi mediul folosind mai puține pungi de plastic. 

straw bag
Sursă foto Pinterest

O geantă cât se poate de stylish pentru ținutele de zi cu zi.

Dacă îți place să ai ținute inedite și stilu tău este deja unul bine conturat, poți acum integra cu succes o geantă de pai. Nu trebuie să faci ceva diferit în îmbinarea ținutelor, ci doar să înlocuiești geanta pe care o asortezi în mod normal cu una împletită. Chiar și franțuzoaicele, care sunt un etalon de stil, au ales acest accesoriu. L-au integrat cu ușurință în orice tip de ținută. Poate fi una cu jeans și o bluză în stil marinăresc sau ua ceva mai diafană cu o rochie din pânză topită. Joacă-te cu stilul tău și adaugă acest element neașteptat în outfiturile tale.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
  • Are you feeling Gucci?

    Ceea ce e sarea pentru bucate, e Gucci pentru garderobă. Orice iubitoare de modă cu aspira…
  • Stil la iHeartRadio … sau nu?

    Dacă vreți să aflați câștigătorii iHeartAwards 2019, noi vă direcționăm direct la sursă. D…
  • Ce este Harajuku Street Style

    Revoluția modei japoneze a început în anii ’80 cu designeri ca Issey Miyake, Kohji K…
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…