Home Beauty News Jenifer Lopez lansează 70 de noi produse de make-up

Jenifer Lopez lansează 70 de noi produse de make-up

5 min read

Cunoscută pentru carierea ei de cântăreață dar și pentru rolurile principale din mai multe producții cinematografice, Jenifer Lopez este totodată adorată și pentru capacitatea sa de a prezenta mereu un look superb pe parcursul întregii cariere. Începând cu părul și finalizând cu hainele, chiar și la vârsta de 49 de ani, artista continua să fie în trend. 

Artista anunță în urmatoarea perioadă lansarea ei și în industria cosmeticilor, fiind inclusă pe lista vedetelor care au propria linie de produse de machiaj, alături de Kylie Jenner, Kim Kardashian, Rihanna, Paris Hilton, Gigi Hadid, Serena Williams și Gwen Stefani. 

Există de mai bine de o lună de zile, specualții cum că Jennifer Lopez va lansa o linie de produse de machiaj. Aceste speculații au fost înlocuite cu afirmații sigure, fiind făcut anunțul așteptatului eveniment, direct pe pagina de Instagram a brandului Inglot.

Jennifer Lopez se va alătură mărcii de machiaj Inglot pentru lansarea unei colecții noi de cosmetice, o ediție limitată, ce se va lansa pe 26 aprilie a.c. Linia de 70 de piese va conține produse pentru ochi, buze și față: rujuri, pudre, farduri de ochi, blush, bronzer/autobronzat, mascara, iluminatoare, glossuri.  Artista a lucrat îndeaproape cu brandul Inglot pentru a dezvolta linia de produse și pentru proiectarea ambalajelor, ce urmează să fie prezentate  într-o campanie publicitară. 

Culorile vor varia de la nud la strălucire, ceea ce înseamnă că întreaga colecție se va baza pe  produse nud, auriu și strălucitoare. 

Produsele vor avea nume inspirate de cariera artistei, inclusiv  ”Boogie Down Bronze” și ”Livin ‘Highlight”. De asemenea colecția va conține și o  “Paleta Freedom System”, care va permite personalizarea propriei palete de culori cu produsele specifice de care avem nevoie.

Jennifer Lopez este cunoscută pentru puterea pe care o are în industria frumuseții, prin linia de parfumuri pe care a lansat-o și care a generat vânzări de peste 2 miliarde de dolari. Celebrul ei parfum, Glow by J.Lo, lansat în anul 2002 a atins un record de încasări în anul 2005, de peste 100 de milioane de dolari. Jennifer a fost ambasador și al brandului L’Oreal Paris din 2010, dar colaborarea cu Inglot marchează o premieră în ceea ce privește dezvoltarea unei proprii linii de machiaj.

Pentru această linie de produse make-up așteptările sunt foarte mari, dorind a se încasa peste 15 milioane de dolari din vănzările generate în primele 3 luni. 

O parte din aceste articole de make-up vor fi disponibile pentru pre-vânzare începând cu 17 aprilie, inclusiv trei farduri pentru ochi și o pulbere de sculpting. Colecția completă va fi  pusă la vânzare pe site-ul special creat: jenniferlopezinglot.com, precum și în cele peste 755 de magazine globale Inglot și 25 de locații Macy.  Prețurile vor fi accesibile și vor varia între 30 și 200 de RON. 

Load More Related Articles
  • PRO sau CONTRA cezariană

    După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…
  • Bucureștiul Altfel – Harta gastronomică a capitalei

    Când descrii un oraș, cel mai des începi prin a povesti despre clădirile fascinante, galer…
  • Primul tatuaj

    Am scris mult despre body acceptance în ultima vreme pe fpm.ro. Am scris despre idealurile…
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…