Home Interviews Stil personal # Lora

Stil personal # Lora

3 min read

Este prezentă pe toate scenele din România și ne surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase, atât pe marile ecrane, cât și la cele mai importante evenimente mondene, dar câți știm, de fapt, despre secretele ei de stil? Frumoasa interpretă Lora ne povestește totul despre stilul său personal și ne dezvăluie care sunt piesele vestimentare care o ajută să strălucească de fiecare dată când pășește pe scenă.

Lora despre stil personal

Despre stilul vestimentar: În ultima perioadă, a început să mă cucerească stilul androgin. Iubesc să combin elemente feminine cu elemente masculine și îmi place să adaug de fiecare dată un touch de sexy și cool.

Piesele care nu lipsesc din garderobă: Nu lipsesc gecile și pantalonii din piele, sacourile și rochiile specifice anilor ’80s.

Cel mai important accesoriu: Pantofii! Cu sau fară toc, ei îmi oferă de fiecare dată încrederea de care am nevoie. Contează mult pentru mine să pășesc pe acest pământ încălțată bine.

Parfumul care te reprezintă: Sunt două parfumuri care mă reprezintă și care se potrivesc perfect cu ținutele pe care le port – Gucci by Gucci și Ange ou Démon de la Givenchy.

Lucrul pe care îl cumperi cel mai des: Dacă cel mai important accesoriu îl reprezintă pantofii, ei bine, acesta este și lucrul pe care îl cumpăr cel mai des.

Designeri prefereți: Îmi place foarte mult Balmain, însă îmi place să susțin designerii români care sunt foarte talentați, precum Simona Semen, Norina St, Alexandra Calafeteanu, Vagabond, Lia Aram, iar ca branduri Murmur, Manuri și mulți alții. Ador să descopăr în fiecare zi oameni talentați, care știu să pună în evidență personalitatea fiecăruia dintre noi.

Locurile de shopping: Am realizat că în ultimul timp nu mai suport să intru în magazine, pur și simplu nu îmi mai place să pierd timpul făcând asta, de aceea aleg cumpărăturile online.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

De vorbă cu Ioana Popa, fondatoarea brandului Cloche

Continuăm dialogul realizat de Laura Călin, inițiatoarea proiectului V for VINTAGE, între …