Home Fashion Stil masculin – Tendintele actuale in viziunea designerului Florin Dobre

Stil masculin – Tendintele actuale in viziunea designerului Florin Dobre

5 min read

Foarte mulți bărbați ne întreabă care sunt tendințele din moda masculină și în ce direcție se îndreaptă. Am analizat și ne-am propus să le arătăm cum se reflectă acestea cel mai bine în campania celui mai cunoscut designer român, Florin Dobre. Iată câteva idei pentru un look inconfundabil de sezon, cu o notă ușor masculină.

florin dobre tendinte 2019

Tendințele din moda masculină nu sunt o himeră, contrar așteptărilor, ci tocmai o unealtă de marketing − acesta este și motivul pentru care tema acestui material, realizat cu sprijinul designerului Florin Dobre, este atât de controversată, dar și actuală – clasicul masculin.

Nu am ales întâmplător acest designer, într-o perioadă în care se dorește tot mai mult feminizarea bărbatului, „croiul Florin Dobre devine ceva personal, atât de autentic încât colecțiile păstrează clasicul masculin, menționat din ce în ce mai puțin în noile tendințe ale acestui mileniu, care par să propună un stil ușor bolnăvicios și stupid, promovând bărbatul fără stil și viciat, în defavoarea bărbatului puternic”. Dobre păstrează toate acestea și merge mai departe luând din valoarea bătrânilor croitori și îmbinând-o cu vigoarea și frumusețea tinereții.

Colecţia REZIST în România 100, una dintre cele mai valoroase, dar și controversate colecții prezentate în primăvară la București, şochează prin modul de expunere, îmbinând elemente vizuale cu muzica punk-rock alternativ, țesături fine, stofe de calitate superioare, în cel mai modern și actual mod, fiind purtate cu piciorul gol prin țărâna bătrânească.

În selecția făcută de noi pentru acest articol se găsesc fix acele elemente de bază, care nu se vor demoda niciodată și care stau la baza oricărei garderobe echilibrate, dar cool. Sigur, totul ține de viziunea personală.

TIPS-URI:

Dacă ești în pană de idei, îți putem oferi câteva alternative care să îți reîmprospăteze garderoba și care să te facă să ieși puțin din anonimat:

  • Alege o jachetă de piele − este din nou la modă și nu vei da greș. Îndrăznește și optează pentru un albastru serenity.
  • Scoate tartanul din contextul rural și adu-l în cel urban, prin purtarea lui atât în culori atipice, cât și într-o variantă mai simplă.
  • O piesă deja clasică, sacoul alb poate fi integrat cu ușurință în orice tip de styling.
  • Trenciul nu se va demoda niciodată, apelează cu încredere la el și sezonul acesta.

Credite foto: Barcan

Locație: Retros

Realizat de : Florin Dobre

Citeste si Karl Lagerfeld, moștenitorul casei Chanel.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus pe creație | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Cele mai intense și creative zile din an au coincis cu pregătirile pentru predarea la tipa…