Home Events SOIREES DE LA MODE 32 by Alin Gălățescu – „JEAN PAUL GAULTIER FOREVER”

SOIREES DE LA MODE 32 by Alin Gălățescu – „JEAN PAUL GAULTIER FOREVER”

4 min read

Joi, 13 iulie 2023, în cea mai călduroasă zi a verii, cel puțin până în acel moment, a avut loc cea de-a 32-a ediție din istoria SOIREES DE LA MODE și a 3-a ediție organizată într-un singur sezon – o premieră în povestea acestui eveniment excepțional, care a început să se scrie în urmă cu 15 ani.

SOIREES DE LA MODE 32
Sabina Georgescu, Ada-Maria Ileana, Alin Gălățescu, Laura Olaru. Foto: Ștefan Ovidiu

Evenimentul SDLM dedicat designerului JEAN PAUL GAULTIER a beneficiat, în mod excepțional, de două ediții. Prima ediție a fost transformată într-un party, după ce oaspeții au fost surprinși de o furtună neașteptată care a schimbat planurile. A doua ediție dedicată marelui designer francez a avut loc o săptămână mai târziu și a fost un regal de modă românească, una dintre cele mai creative ediții de până acum. Coloana sonoră de pe fundalul show-urilor de modă a fost creată special pentru eveniment de doi muzicieni talentați: +SHE+ & DMJ au interpretat LIVE un moment muzical exclusiv, în spiritul inedit al creatorului omagiat.

La SOIREES DE LA MODE 32 au fost prezenți peste 400 de invitați și numeroase guest staruri din lumea mondenă și artistică, printre care Simona Pătruleasa, Crina Abrudan, Corina Sucarov, Oana Nita, Misty, Irina Mohora, Monica Odagiu, Carmen Tănase, Mihaela Tatu, Alina Sorescu, Alexandra Velniciuc, Ana Moz, Ani Cretu și Lorena Luchian. Majoritatea au purtat creațiile designerilor români și au defilat pe podiumul de 30 de metri amenajat la Hotel Caro.

În cadrul SOIREES DE LA MODE 32 – „JEAN PAUL GAULTIER FOREVER”, și-au prezentat creațiile designerii Antonia Nae, Aleha Toncea, Essa Lian by Alexandra Arnautu, Raluca Soare (accesorii Ana Maria Ilie), Denis Predescu, Sabinne by Sabina Georgescu (accesorii Laura Olaru), Alessia Maria Stoica (accesorii Atelier Danessa), Larisa Croitoru, Mihnea Covaci, IE Clothing by Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, Ioana Datcu (creații si accesorii), Mary Sten by Mariana Stan și Cera Mihăilescu.

Foto: Laurențiu Dumitru
Foto: Laurențiu Dumitru
Foto: Laurențiu Dumitru

Premiul ELYSEE – AVANPREMIERE – pentru colecția cea mai apropiată de temă a revenit designerului Ioana Datcu, fiica designerului Lucian Arthur Datcu, proaspăt licențiată în Modă la Barcelona.

Ioana Datcu. Foto: Silviu Covaci

Muzica LIVE: Corina Sucarov aka +SHE+ & Vlad Bolborea aka DMJ

Lansare Parfum: JPG / SOIREES DE LA MODE by Toskovat

Gifts: Jean Paul Gaultier Perfumery

Citește în continuare Focus on Romanian Designers: Eveniment de lansare a ediției de vară Fashion Premium Magazine.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…