Home Arts Romanian Artist – Alla : ”Atunci când dansez pot deveni orice și nimeni și nimic nu-mi poate lua asta”

Romanian Artist – Alla : ”Atunci când dansez pot deveni orice și nimeni și nimic nu-mi poate lua asta”

6 min read

În ediția de vară FPM, am vrut să ne oprim asupa unora dintre cele mai promițătoare talente românești, pentru a le afla visele și motivațiile ce îi determină să nu se abată de la drum și să ducă mai departe ceea ce și-au propus. Astăzi, pentru că este ziua ei, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu Alla,  tânăra dansatoare, pe care mulți dintre noi o cunoaștem de la emisiunea  Romanii au Talent, din acest sezon.

Cine este Alla?

Sunt o persoană foarte sensibilă, iar asta îmi dă forță și curaj în explorarea necunoscutului, iar ceea ce dă culoare acestei forțe este curiozitatea.

Ce reprezintă dansul pentru tine?

Pentru mine, dansul este o cale de comunicare foarte importantă prin care mă pot exprima liber. Atunci când dansez pot deveni orice și nimeni și nimic nu-mi poate lua asta deoarece în mine se naște o forță formată din sentimente foarte puternice, iar asta îmi dă siguranța că imposibilul nu există și că acesta este o închipuire care formează o barieră în fața noastră. Dansul pentru mine nu mai reprezintă demult doar niște mișcări aruncate. Pe parcursul explorării asupra sentimentelor mele prin dans, s-a transformat într-un refugiu în care îmi creez propria lume.

Alla- interviu exclusiv pentru Revista FPM

Când și cum ți-ai descoperit talentul?

De când eram mică am fost atrasă de dans și muzică. De la vârsta de 7 ani dansez zilnic, dar profesional vorbind fac asta de la vârsta de 14 ani, când am descoperit dansul experimental.și m-am alăturat companiei „Kid A”. Niciodată nu am considerat că sunt o fată care are talent. Nu m-am gândit niciodată la acest lucru deoarece m-am axat mereu să fac ceea ce simt indiferent dacă o fac greșit sau nu, deși eu cred că nimic nu poate fi greșit atâta timp cât vine din instinct și din suflet.

 

Atunci când sunt pe scenă …. 

Indiferent de ceea ce fac mă gândesc să o fac pe deplin, adică să fiu cât mai prezentă, să transform tot momentul într-un performing, adică într-o oportunitate de a împărtăși cu fiecare tot ce pot simți în acel moment. Când sunt pe scenă, îmi place mult să mă provoc, să experimentez spații, stil de mișcare, iar în momentul în care mă provoc, atunci simt cu adevărat că evoluez, acumulez experiență și îmi crește tot mai tare încrederea în mine.

Cel mai greu este….

Când nu găsesc locuri în care să mă antrenez sau când am dureri fizice groaznice din pricina suprasolicitării în mare parte.

 

Te vezi făcând dans și peste 10 ani?

Mă văd făcând dans o viață întreagă, deoarece vârsta pentru mine nu există. Într-adevăr, peste 10 ani este foarte posibil să nu mai pot face anumite elemente mai grele pe care le pot face acum, însă sunt mai mult decât sigură că voi explora în alte moduri dansul. Îmi place foarte mult să creez, ador să explorez mai multe ramuri ale artei, iar din acest motiv, pe lângă dans, cânt la voce și chitară, desenez și modelez/sculptez.

Întregul interviu poate fi găsit în ediția de vară FPM, pe care o găsiți în Magazinele Inmedio din toată țara.

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…