Home Events Rocanotherworld: Pisiceala si iubireala se implică în comunitate

Rocanotherworld: Pisiceala si iubireala se implică în comunitate

5 min read

Cei mai iubiți motani de pe meleagurile digitale locale se implică în comunitate, exact așa cum știu ei mai bine. Iubirescu și Pufulescu, diplomați de seamă ai rangului pisicesc festivalier, și-au propus în acest an să # rocanotherworld în Parcul Expoziției din Iași pentru semenii lor, toți blănoșii patrupezi.

rocanotherworld

Cu peste 33.000 de followeri în mediul digital care sunt de-a dreptul cuceriți de carisma și personalitățile celor doi motani, aceștia își destind fanii cu jocuri, alinturi, replici ferme și pline de substraturi. Cei doi motani au înțeles foarte bine valorile festivalului și au decis să facă și ei ceva pentru comunitatea lor, căci vocile și mieuneala le e auzită de peste mări și țări.

Au cucerit deja instagram-ul și au fost publicați în întreaga lume, dar nu uită importanța implicării în comunitatea locală. Iar comunitatea lor blănoasă e formată din amicii patrupezi care au cea mai mare nevoie de suportul lor: animăluțele din adăposturi care abia așteaptă să fie adoptate și alintate.

Între 21 și 23 iunie vă așteaptă în Parcul Expoziției cu donații pentru cățeii din adăposturi și padocuri: hrană, pături, haine, covoare, medicamente și produse de curățenie, deoarece cățeii și pisicile au mare nevoie de puținul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona. Ai cumva o păturică? Sigur ai, că-i miez de vară.

După doza zdravănă de fapte bune, plimbarea și explorarea continuă în parc, unde vor avea loc dezbateri și workshop-uri pe teme culturale, concerte de muzică acustică și multe alte surprize pentru participanți. Iar când se lasă seara, merg pe pârtie, acolo unde au loc concertele de muzică alternativă și electronică la Rocanotherworld. Festivalul are loc între 20 și 23 iunie 2019 în Iași, în cele două locații menționate: Parcul Expoziției și Pârtia de Schi.

Și pentru că-s pasionați de artă și frumos, cei doi motani ne-au șoptit suav și mieros că au făcut un videoclip împreună cu băieții de la Adam’s Nest.

Iubirescu și Pufulescu vă încurajează să adoptați din adăposturi, căci oferiți fericitului pe care îl alegeți cel mai frumos loc din lume alături de voi.

Motanii alintăcioși au pregătit o serie foarte limitată și specială de tricouri pentru Rocanotherworld & Ai cumva o paturică?, grafica fiind realizată de prietena lor Ioana Magdalena Cașcaval, iar veniturile realizate din vânzarea acestora plănuiesc să le direcționeze către patrupedele iubitoare din padocurile ieșene.

Să mai zică cineva vreodată că mieunătoarele nu-s exemple și modele de bună purtare pentru oameni.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…