Home Fashion Rihanna primește premiul „Compassion in Fashion” | PETA

Rihanna primește premiul „Compassion in Fashion” | PETA

2 min read

Rihanna a primit premiul Compassion in Fashion de la PETA pentru colecția capsulă recent lansată, realizată integral din piele sintetică. PETA a apreciat opțiunea brandului FENTY de a se alinia tendințelor prietenoase cu natura și cu animalele, promovând îmbrăcămintea vegană cruelty free.

rihanna peta
Foto: FEИTY

PETA recunoaște eforturile și mulțumește pentru noua colecție capsulă FENTY, în realizarea căreia nu s-a utilizat deloc piele naturală, reprezentând cel mai bun exemplu de îmbrăcăminte vegană chic, realizată fără cruzime.

Vicepreședintele PETA, Lisa Lange, a declarat: „Cu noua sa colecție vegană, Rihanna arată cât de ușor este să creezi a killer look pentru care niciun animal nu trebuie să moară.”

Organizația care promovează drepturile animalelor a aprobat rochia corset, fusta, cămășile cu nasturi și celelalte opțiuni din piele vegană. Cu toate acestea, „Rihanna nu a oferit încă nicio declarație în legătură cu cererea PETA pentru ca brandul să renunțe de tot la blană”, a declarat joi un purtător de cuvânt al PETA.

Citește în continuare Noua campanie FENTY. Release 2-20.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…