Home Food & Wine Ramada by Wyndham – O listă exclusivistă de vinuri

Ramada by Wyndham – O listă exclusivistă de vinuri

7 min read

Ramada by Wyndham își invită oaspeții să exploreze lumea, prin noua ofertă de vinuri roșii, inspirată de brandul Ramada

O listă exclusivistă de vinuri, creată în parteneriat cu expertul în industrie Jamie Goode, se lansează la o selecție de hoteluri din întreaga lume

Ramada by Wyndham este unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume, cu peste 850 de hoteluri, în peste 60 de tări. Fie că oaspeții pornesc într-o aventură la capătul pământului sau pur și simplu la marginea orașului, Ramada îi invită să spună “Hello to Red”, o culoare care a devenit simbolică pentru ospitalitatea și abordarea caldă și primitoare a brandului.  

Pentru a face cunoscute în întreaga lume atât brandul, cât și culoarea sa, Ramada a colaborat cu expertul în vinuri, scriitor și blogger faimos, Jamie Goode, pentru a crea o listă specială de vinuri roșii, un proiect ce încearcă să-i ajute pe oaspeți să descopere gusturi și particularități ale vinurilor din întreaga lume, vinuri ce pot fi găsite în destinații interesante unde se află hotelurile Ramada.

Jamie Goode este un oenolog britanic de renume internațional, scriitor și expert în vinuri. Scrie regulat editorial pentru The Sunday Express, deține un doctorat în biologia plantelor și este fondatorul wineanorak.com, un website de referință pentru toți iubitorii de vinuri. Bazându-se pe expertiza și pasiunea sa pentru vin, Jamie a pregătit cu atenție o listă exclusivistă de vinuri roșii pentru brandul Ramada, combinând struguri din unele dintre cele mai renumite regiuni viticole ale lumii, cu arome deosebite.

Lista de vinuri roșii Ramada se lansează astăzi într-o serie de hoteluri din întreaga lume*, în destinații precum, Italia, India, Turcia, Tanzania. Fiecare hotel s-a aprovizionat cu o selecție specială de vinuri roșii, cu stiluri diferite, aliniate la recomandările lui Jamie, ce au fost atent selectionate pentru a face apel la o gamă largă de gusturi, fie că sunteți un iubitor de vinuri, fie că doriți să încercați ceva nou.

“Ramada a fost brandul hotelier cu care mi-am dorit să colaborez pentru acest proiect, datorită îmbinării perfecte dintre pasiunea mea pentru vin și pasiunea brandului Ramada pentru ospitalitate. Prezența intercontinentală a brandului în unele dintre cele mai cunoscute destinații ale lumii, precum și în locuri mai puțin vizitate, mi-a oferit inspirație pentru a crea o experientă unica de degustarii vinului roșu. Speranța mea este că atât oaspeții hotelurilor cât și vizitatorii, să fie încurajați de selecția mea de vinuri pentru a încerca ceva nou și diferit.”- Jamie Goode

“În întreaga lume, călătorii sunt întâmpinați în universal roșu al culorii Ramada, semnătura brandului, ce simbolizeaza ospitalitate, căldură și un sejur confortabil. Această listă a vinurilor din întreaga lume, este o altă modalitate de a ne încânta oaspeții și de a le oferi din aromele catorva destinatiiunde se poate găsi brandul Ramada Cu ajutorul recomandărilor lui Jamie, oaspeții pot călători, fără a părăsi hotelul.” – John Griffin, Vice Președinte Vânzări și Marketing, Wyndham Hotels & Resorts EMEA.

Ramada by Wyndham face parte din grupul Wyndham Hotels & Resorts, cea mai mare companie hotelieră din lume, cu mai mult de 9.000 de hoteluri din peste 80 de țări.

Fiecare dintre hotelurile Ramada participante la acest proiect a ales din lista recomandată de Jamie Goode, un mix de stiluri diferite pentru meniurile de vinuri, de la arome mai ușoare, până la cele mai complexe, cu arome bogate, intense și accente condimentate.

* Printre hotelurile participante se regăsesc:

UK: Ramada Telford Ironbridge, Ramada Hotel and Suites Coventry, Ramada Hounslow Heathrow East și Ramada London North M1

  • România: Ramada Plaza Bucharest Convention Center
  •  Italy: Ramada Plaza Milano și Ramada Naples
  •  Turkey: Ramada Tekirdağ, Ramada Usak și Ramada Plaza Istanbul City Center
  •  UAE: Ramada Jumeirah și Ramada Plaza Jumeirah Beach
  •  Alte țări: Ramada Plaza Palm Grove Juhu Beach (India), Ramada Resort Dar Es Salaam (Tanzania) și Ramada Amsterdam Airport Schiphol (Tările de Jos)

Aflați mai multe pe www.ramada.com/wine #SayHelloToRed

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …