Home Fashion R E D I V I V A, un manifest artistic SABINNE x ANA ILIE

R E D I V I V A, un manifest artistic SABINNE x ANA ILIE

4 min read

In cadrul evenimentului-expozitie Designer in Vitrina, curatoriat de Gianina Corondan, s-a lansat la Galeria Galateca un proiect realizat de Sabina Georgescu, designer vestimentar al brandului românesc Sabinne, in colaborare cu Ana Ilie, designer de bijuterie contemporana. Proiectul se intituleaza REDIVIVA si este un statement pentru sustenabilitate.

SABINNE ANA ILIE

R E D I V I V A – lat. feminin pentru redivivo: renăscut, revitalizat, refolosit, reînnoit

Ce se întâmplă când un designer vestimentar, care integrează în ținute minimaliste resturi de materiale, și un designer de bijuterie contemporană din piele reciclată se întâlnesc?

Se naște o piesă statement, impozantă, sofisticată și gata să surprindă chiar și cele mai sceptice priviri.

R E D I V I V A e un manifest artistic care aduce in fața publicului un efort complex, realizat cu tehnici diverse, a unor creatori ce se completează reciproc. Lucrarea îndeamnă la un moment de introspecție în cele mai grele momente și invită la reconstrucție emoțională, fizică și energetică.

R E D I V I V A ne amintește că poți face minuni din puțin, dacă îți dorești. Te îndeamnă să nu renunți, să înveți dansul în ploile cele mai reci și în noroiul care uneori îți acoperă tălpile, iar tălpile să îți fie de neoprit, să continue Drumul până ajungi la Lumină.

R E D I V I V A e despre tine, cea care găsește Frumosul acolo unde, aparent, nu se vede și îi creează o formă spre exterior.

ANA ILIE este un brand românesc de bijuterie contemporană din resturi de piele și elemente din bijuterii vintage și antice, recuperate din târguri de antichități din Marea Britanie, România și Franța.

„Creez bijuterie cu emoție, fiecare piesă e unicat, fiind realizată în urma unui proces introspectiv, și are la bază o întâmplare care mi-a marcat existența în parcursul meu”, declară designerul Ana Ilie.

SABINNE aduce in prim-plan colecții despre libera exprimare, abilitatea de a depăși normele socio-culturale pentru a construi o imagine unică, explorând și creând noi intelesuri. Piesele unicat sunt create în mod sustenabil, cu mare atenție la detalii, din materiale cu texturi interesante.

„Cred în a face artă din modă. Creez piese vestimentare care comunică un mesaj, potențând astfel personalitatea celei care le poartă. Versatile si dinamice, adaptabile si creative, piesele stârnesc curiozitatea și animă spiritul”, Sabina Georgescu, designer SABINNE.

Credite foto: Iulian Sima, model: Diana Simota

Citește în continuare Dialog de optimisme – O capsulă de prietenie și voie bună.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…