Home Arts Premiile Gopo 2018: cele mai interesante ținute!

Premiile Gopo 2018: cele mai interesante ținute!

3 min read

A fost și Gala Premiilor Gopo 2018! Evenimentul a avut loc în Sala Mare a Teatrului Național din „I.L.Caragiale” din București și au luat parte profesioniști ai teatrului și cinematografiei românești, oameni de televiziune dar și celebrități. Premiile Gopo au ajuns la cea de a 12 ediție iar gazde au fost Camelia Văcaru şi Marius Constantinescu.

Marele câștigător al serii a fost lungmetrajul de debut al regizorului Daniel Sandu Un pas în urma serafimilor, și a primit nu mai puțin de nouă trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună imagine.

Vlad Ivanov a primit premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol principal, Diana Cavaliotti pentru Cea mai bună actriță într-un rol principalAli Amir pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar iar Diana Spătărescu pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar.

Premiul pentru Cele mai bune decoruri i-a revenit Andreei Popa, pentru filmul 6,9 pe scara Richter. Doina Levintza și Adina Bucur și-au adjudecat premiul pentru Cele mai bune costume, iar Cătălin Ciutu, Dana Roșeanu și Iulia Roșeanu premiul pentru Cele mai bune machiaje și coafuri.

Premiul pentru întreaga carieră au mers acasă cu George Mihăiță și Vladimir Găitan iar Premiul pentru întreaga activitate au fost adjudecate de către Sanda Toma și Ion Marinescu.

 Ținutele vedetelor la Premiile Gopo 2018

Pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente ale cinematografiei românești, vedetele au venit în ținute de gală. Față de anii trecuți, în care covorul roșu al Premiile Gopo era invadat de culoare, anul acesta vedetele au optat pentru ținute interesante all black, clasica combinație alb-negru sau ținute în nuanțe metalizate.

Vedetele au strălucit, la propriu, și au etalat ținutele pe care designerii le-au făcut special pentru această gală. Dana Rogoz, Amalia Enache, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Medeea Marinescu, Ioana Blaj, și multe alte vedete autohtone, și-au făcut apariția în ținute demne de menționat.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

911 lansează primul lui single în colaborare cu Killa Fonic – „MT.K.”

911 este un nou nume pe scena muzicii trap din România care la doar 17 ani lansează primul…