Home Fashion Shows Premiera show-ului „ROCK & FASHION” sub coordonarea lui Alin Gălățescu

Premiera show-ului „ROCK & FASHION” sub coordonarea lui Alin Gălățescu

4 min read

Premiera noului concept a avut loc vineri, 17 Noiembrie, la Arenele Romane. „ROCK & FASHION” s-a desfășurat sub coordonarea lui Alin Gălățescu, în cadrul special oferit de un mare concert rock ce a reunit formații renumite, printre care METAL POWER DAY by Laura Stone & Team.

ROCK & FASHION

În premieră în România a fost creat special un show de stilism cu tema relației dintre universul ROCK și lumea MODEI românești de înalt nivel. Au fost selectate 3 colecții ale unor designeri de autentic talent: ANTONIA NAE / CERA MIHĂILESCU / ARTHUR și IOANA DATCU – coordonați stilistic și conceptual de Alin Gălățescu. Invitate speciale au fost: Monica Anghel, prezentă în Colecția Cerei Mihăilescu, și Misty, prezentă în celelalte două colecții.

Colecțiile concretizează un concept AVANPREMIERE by Alin Gălățescu, mai amplu, la care se lucra de mult timp: „MUSIC & FASHION”. Acum a avut loc prima etapă a acestuia: Mixajul și reflectarea modei și a rock-ului unul în altul – de inspirație și concretizare, în ambele sensuri. Primul experiment a avut loc în urmă cu 2 ani, în cadrul unui „FASHION Moment” special, „DEPECHE MODE World”. Acum acest concept a fost dus la un alt nivel creativ și din punct de vedere al dimensiunilor. Peste 50 de ținute, purtate de 30 de modele, completând concertele unor trupe de elită: ANTON / KEMPES și invitații speciali, DARK SKY (Germania, laureați cu Platină în mai multe țări europene) – pe sonorități rock by „Strada POGO”.

Pe scenă am urmărit combinații spectaculare ce au dus estetica vestimentară, cu accente evidente de rock, în universuri goth, fantastice, distopice sau futuriste, de la „Matrix” și „Mad Max” până la „Războiul Stelelor” și „Dune”. O feerie de personaje de o originalitate remarcabilă au completat o seară de rock magistral – invitații serii fiind renumita trupă „DARK SKY”. Totul a rezonat perfect pe vibrațiile atât de particulare ale rock-ului și modei de valoare.

Concept și Direcție Artistică „ROCK & FASHION” – Alin Gălățescu

Colecții: Ioana și Arthur Datcu, Cera Mihăilescu și Antonia Nae

Make-up: Echipa Mirela Vescan

Hair: Echipa Erika Gonczi

Director „POWER METAL DAY” – Laura Stone

Foto: Remus Nicolaescu.

Citește în continuare SOIREES DE LA MODE 33 „140 de Ani de CHANEL”, un nou eveniment marca AVANPREMIERE by Alin Gălățescu.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…