Home Fashion Cu ce se poate asorta un item din piele lacuita?

Cu ce se poate asorta un item din piele lacuita?

4 min read

piele lacuitaPielea lacuita este momentan in trend; de la incaltaminte si top-uri pana la manusi sau chiar salopete, aceasta textura lucioasa este menita sa ingustezet sau sa reprofileze complet o silueta! Cum ?! Veti afla in cele ce urmeaza!

Daca ne raportam la femeile care deja sunt suple, sau cu o greutate absolut normala, atunci combinatia de item-uri din piele lacuita poate varia considrabil; ne putem juca cu articolele pana ce reusim sa inglobam un look cat mai coerent. De pilda, am putea alege o incaltaminte din piele lacuita, la care sa adaugam un item din piele naturala ( jacheta).

Totul impreuna cu o pereche de jeansi cu un cut specific anului 2017, o camasa asimetrica si de ce nu, o pereche de ochelari negrii!

Hmm… ce spui despre o rochie furou din piele lacuita? Este o alegere inspirata, mai ales daca o porti cu un material de voal, exact ca top-ul din imagine. O pereche de pantofi stiletto si un ruj rosu sunt fix ceea ce trebuie acestei tinute, ce poate fi cu succes folosita chiar si pe partea de busines, nu numai pentru o iesire cu prietentele!

Un trench coat din piele lacuita… ce poate suna mai bine de atat?! Fiind o piesa ce implica o oareca „extindere” ca si suprafata, este suficient daca o alegem numai pe ea sa fie din piele lacuita. Cel mai bine este sa purtati aceasta piesa cu o pereche de pantofi stiletto rosii si un dres ca cel din imagine!
Revenind la doamnele si domnisoarele care au o conformatie mai planturoasa, asa cum spuneam la inceputul articolului, trebuie acordata mai multa atentie la numarul pieselor din acest tip de piele. Asadar, este bine sa va limitati la un singur item, situatie de altfel intalnita si in cazul persoanelor mai slabe, sau cu o greutate optima.Acest outift se bazeaza pe un singur item din piele lacuita si anume incaltamintea. Look corect!

Totusi, exista si in acest caz o mica problema: alegerea unei piese din piele lacuita mult prea mare ca si „arie” de acoperire a corpului vostru nu va face altceva decat sa va micsoreze si sa va adauge cateva kilograme in plus, ceea ce nu cred ca va doriti!

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…