Home Music PAX și Roxen revin cu o nouă colaborare, pentru piesa „Over and over”

PAX și Roxen revin cu o nouă colaborare, pentru piesa „Over and over”

3 min read

PAX (Paradise Auxiliary) și Roxen lansează piesa și videoclipul „Over and over”, o melodie deep-house club, cu un vizual special. Filmările au avut loc la Hong Kong anul trecut, iar atmosfera dominată de nuanțe roșiatice și verzi, zarva de pe străzile pline de oameni, precum și look-ul colorat al lui Roxen creează un univers unic.

Melodia vorbește despre conexiunea puternică dintre două persoane, despre inimi care vibrează în sincron și puterea gândurilor.

Roxen pare o prezență nepământeană: îmbrăcată în latex, cu perucă roz, artista se aseamănă unui personaj de film SF, care se plimbă printr-un Hong Kong de poveste.

PAX (Paradise Auxiliary) a spus despre piesa „Over and over”: „Sunt încântat de această colaborare! Roxen are un timbru vocal special, care se poate adapta mai multor genuri muzicale cu o ușurință fantastică! În această piesă am explorat zona deep-house.”

„Piesa îmi place foarte tare, iar la filmările clipului ne-am distrat și ne-am bucurat împreună de Hong Kong, un oraș magic. Fiecare colaborare cu PAX îmi dă o stare de bine și mă regăsesc în propunerile lui muzicale”, a spus Roxen.

Muzica a fost compusă de Viky Red, Elena Moroșanu și Sickotoy, producția este realizată de Viky Red și Sickotoy, iar versurile sunt scrise de Elena Moroșanu.

Conceptul clipului a fost realizat de NGM Creative, DOP – Alexandru Mureșan, edit – @bmabid (Alexandru Chițu).

Viky Red și Roxen au colaborat, de asemenea, pentru piesele „Alcohol You” și „Storm”, care pot fi ascultate pe contul oficial de YouTube al artistei.

Citește în continuare 65 de artiști și compozitori, reprezentați de Global Records, HaHaHa Production și Quantum Music, scrisoare adresată Ministerului Culturii.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Balmain Hair Couture lansează online Colecția Primăvară-Vară 2020

Noua colecție Balmain Hair Couture este inspirată de moda de la începutul anilor ’80…