Home Hairstyle Hairstyling acasă: 3 coafuri pentru părul lung pe care poți să le realizezi singură

Hairstyling acasă: 3 coafuri pentru părul lung pe care poți să le realizezi singură

3 min read

Dintre atâtea opțiuni de coafuri pe care le putem încerca singure acasă, astăzi le-am ales pe cele pentru părul lung, simple, practice și ușor de realizat. Află secretele pentru un coc perfect, poziționat la baza gâtului, pentru realizarea unei coafuri moderne și romantice care îți va schimba atitudinea și pentru crearea unui stil vesel și tineresc care îți va ridica moralul.

coafuri pentru părul lung
Sursă foto: Jonathan Borba, Unsplash
Low bun

Realizează în câteva minute coafura versatilă perfectă care rezistă întreaga zi și care va deveni prima ta opțiune în multe situații. Încearcă cele trei variații, toate la fel de ușor de realizat, ca să îți alegi varianta preferată.

Half-up Half-down

Dacă ai părul lung și ai la îndemână câteva agrafe, ești pregătită să încerci acasă această coafură în câțiva pași simpli și ușori de realizat. Pentru a crea un aspect romantic și feminin, este de preferat ca părul tău să fie un pic texturat fie natural, fie prin ondulare sau cu ajutorul unui spray de texturare.

Messy Space Buns

Alege o coafură distractivă care îți va înveseli ziua și pe cei din jur! Dacă ai văzut acest stil în ultimii ani, dar nu ai avut curajul să îl încerci, acum e momentul tău să experimentezi. Prinde-ți părul într-un mod cât mai confortabil cât stai acasă și oferă-ți, în același timp, un aspect modern și tineresc.

Citește în continuare Tendințe de beauty. Săptămâna modei de la Paris.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…