Home Music PAX lansează 3 piese noi: Jacket, Follow the sun feat. Nika și Bad Girl feat. Eneli

PAX lansează 3 piese noi: Jacket, Follow the sun feat. Nika și Bad Girl feat. Eneli

3 min read
PAX, talentatul DJ, cântăreț și producător, lansează 3 piese noi de deep-house cu influențe dance.
pax

„Jacket”, „Follow the sun” – în colaborare cu Nika și „Bad Girl” feat. Eneli vin cu un sound complex care cuprinde mai multe stări. Piesele trec de la o ușoară melancolie în „Jacket”, la bucuria adusă de razele soarelui – cu influențe tribale și vocea plină de expresivitate a artistei Nika – „Follow the sun”. „Bad Girl” se remarcă prin senzualitate, datorită timbrului vocal al cântăreței Eneli.

„Jacket” vine la pachet cu un vizual puternic: artistul călătorește cu rulota, merge cu barca, se plimbă în natură și ajunge, în cele din urmă, într-un atelier unde își desăvârșește opera. Construiește un instrument unic – ce poate fi văzut în ultimul cadru. Acest instrument muzical a fost construit de artist in realitate și îl va însoți în show-urile live. Filmările au avut loc lângă Ploiești și au durat 2 zile.

PAX este un talentat DJ, cântăreț și producător. A început să cânte încă din copilărie și s-a îndrăgostit de clape, progresând rapid în lumea compoziției muzicale.

S-a remarcat și în zona mainstream, lucrând cu artiști internaționali și având melodii în heavy rotation la radio și în cluburi. PAX este un artist-cameleon care și-a dezvoltat propriile proiecte indie, având turnee prin toată lumea.

Artistul a început să producă muzică de la 23 de ani, alături de prietenul lui, Sickotoy. Cu proiectul său muzical de soul-funk-electronic a participat la cele mai mari festivaluri din țară precum Untold, Electric Castle, dar și peste hotare în Ucraina și Franța. Piesele lui au fost extrem de apreciate în Statele Unite.

Piesa „Paradise” feat. Minelli este în heavy-rotation la cele mai importante radio-uri românești și este difuzată în Cipru, Lituania, Statele Unite, Italia, Brazilia.

Citește în continuare Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Ce se întâmplă, doctore?” – cu un vizual jucăuș și o poveste comică de iubire.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…