Home FPM recomanda Parfum de Buftea – Se poate și în orașele mici!

Parfum de Buftea – Se poate și în orașele mici!

6 min read

Pentru foarte mulți dintre noi, Buftea înseamnă ceva nostalgic. De cele mai multe ori, datorită parfumului special din zona platourilor de filmare, dar și datorită sumedeniei de proiecte media și evenimente. Nici nu mai știm exact ce se întamplă în zona de studiouri. Cine mai conduce, ce mai merge și cine ce face.

Am găsit un refugiu. Parcă un adapost util atât pe vreme de bombardamente (n.r. sumedenia de schimbări și incertitudinile studiourilor de film de la Buftea), dar și pe vreme bună (când se joacă, se filmează și se televizează). Se numește Taverna Studioului. Un loc plăcut, cald, ce emană pasiune și dăruire îndreptate către client. Știm, pare o odă plătită scump. Nu este. Cine a trecut pe acolo, știe despre ce vorbesc.

taverna studioului

La început, am crezut că totul este dat de amenajarea spațiului, de bucătar și de evenimentele tematice unice pentru acest mic oraș, capitala județului Ilfov. Nu era totul. În spate, am descoperit un suflet cald și extrem de pasionat de ce face. Știm cu toții ce se spune: dacă nu pui și suflet, nimic nu poate să fie magic! I se spune Mary (n.r. Mariana Dincă Oprea) și este proprietarul acestui loc minunat. Ce a reușit ea? Ceva ce părea imposibil pentru cei din Buftea (locuitorii au culturi foarte diferite, formează un amestec ciudat, iar mulți sunt numai cu „dormitorul“) cu care am vorbit. O comunitate unită, deschisă și multe pasiuni comune susținute într-un mod deosebit. Care este secretul lui Mary? Pe langă pasiune, își bazează totul pe o bună socializare. Așa știe cum să se adapteze și să vina rapid cu soluții. Tot așa își găsește forță pentru planurile de dezvoltare.

taverna studioului

Cu unul dintre proiecte desprinse din Taverna Studioului am luat contact. Este deja funcțional. Am mai aflat și despre altceva, însă nu ni s-a permis să scriem. „Deocamdata nu este gata. Nu-mi place să vorbesc decât despre ce este pus la punct. Gata și de succes sunt bistro și cofetăria noastră din Centru, aproape de Primărie, Tribunal și alte instituții. Pe acestea doua le-am unit sub un singur nume – Tentații dulci! Vă invit să descoperiti“, ne-a mărturisit proprietara. Curioși din fire, după deslușirea numelui, dar mai ales după povestirile despre acel loc, ne-am îndreptat către acolo. Parcă, cu un mic regret ca părăseam Taverna Studioului (n.r. ne-a plăcut foarte tare) și cu gândul că românul nu prea face două lucruri la fel de bune. Surpriză! Ne-a plăcut și aici! Chiar foarte tare. Era parcă ce lipsea celuilalt loc. O completare. Dacă mai punem și adaptarea conceptului la necesitățile zonale, putem spune că este o altă idee foarte bună.

taverna studioului

Ce înseamnă să cunoști necesități, gânduri și comportamente, direct de la sursă!? Vă spun numai că puteți lua aici un mic dejun senzațional. Poate o pauză de cafea, ori o discuție cu prieteni sau clienți. Nu mai vorbesc de dulciuri! Cu adevărat, ca odinioara… și nu sunt vorbe goale! Noi o să mai venim, chiar dacă trebuie să parcurgem 20-30 km din București. Merită cu adevărat! În rest, să aflați singuri. Vă recomandăm!

Dacă mai știți astfel de locuri, scrieți-ne pe fpm.ro/contact sau Facebook. De abia așteptăm să testăm!

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Campania BAC DE 10 motivează absolvenții de liceu și în 2021

De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și r…